Krynica Zdrój które sanatorium polecacie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Ewa56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 08:00
Staż sanatoryjny: 4

Re: Krynica Zdrój które sanatorium polecacie

Post autor: Ewa56 »

Do Carramba- bardzo dziękuję za dość wyczerpująca informację. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ewa przeszukaj forum,kilka dni temu opisywałam na forum warunki socjalne i bazę zabiegową,parę innych osób też.
woj209
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2010 09:13

Post autor: woj209 »

Mnie się osobiście bardzo podobało w "SZPITAL WOJSKOWY"
świetne abiegi dobr jeedzenie pokoje czyste fajne obsługa przyjazna
SUPER SPĘDZIŁAM CZAS wspomnina chociaż mineło 4 lata
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Już raz wspomniałam o Wojskowym i podtrzymuję zdanie. Byłam tam w ubiegłym roku. Nie mialam zastrzeżeń do niczego. Zabiegi ( wszystkie na miejscu) odpowiednie, w dobrej bazie zabiegowej w dużej części zmodernizowanej. Rehabilitanci uprzejmi i grzeczni. Jedzonko smaczne i wystarczające. Panie kelnerki przesympatyczne- szczegolnie jedna, która podawała jedzenie z melodią na ustach. :lol: :lol: Na miejscu basen do ćwiczeń reh. Na dole kawiarenka, gdzie codziennie byly tańce. Wycieczki przeróżne i bliższe i dalsze.Pokoje czyste, zadbane, sanitariaty też w porządku. Panie sprzatające miłe. Na dole można korzystać z internetu za niewielką odpłatnością. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Polecam :) :) :)
ODPOWIEDZ