ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Post autor: Suzen »

Moja koleżanka zostawiła koszulkę nocną w sanatorium :lol:, ale to znak, że wróci tam jeszcze raz. :lol:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

darek pisze:Dlatego też zawsze stosuję TERAPIĘ wstrzasową
Dziś zjazd z turnusu , jutro ..praca
I nadrabianie zaległości ,które ZAWSZE sa do odrobienia !!!

Chyba ,że wraca się w STANIE TOTALNEGO ZAKRĘCENIA :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
wtedy bardzo Trudno jest wrócić do codziennej rzeczywistości!!
( zdarzyło się to dwa lata temu i ..TRWA nadal )

Ale pocieszam się ,że już za Cały tydzień będę się Pakował na Urlop w NIEZNANE,
nawet trudno kogokolwiek spytać się Jak tam JEST jeszcze mało ludków tam było choć wg opinii portalowych jest tam ..Eden
Czyli znowu przeskok i ... ale dobrze to Zrobi przed hospitalizacą ,która ma się rozpocząć ..24 sierpnia a ,której pełen jestem OBAW :cry:
Piszesz jakos tak zagmatwanie.... :lol: :lol: Mimo wszystko wypoczywaj, trać głowę i hospitalizuj się :kwiat: :kwiat: :kwiat:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Suzen pisze:Moja koleżanka zostawiła koszulkę nocną w sanatorium :lol:, ale to znak, że wróci tam jeszcze raz. :lol:
Bo 3 dni przed końcem turnusu zbiera się ciuszki po innych pokojach a nie w ostatnim dniu :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

"Chyba ,że wraca się w STANIE TOTALNEGO ZAKRĘCENIA :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
wtedy bardzo Trudno jest wrócić do codziennej rzeczywistości!!
( zdarzyło się to dwa lata temu i ..TRWA nadal )"
darku !
Jak wyglądało to" totalne zakręcenie " :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: ? nie powiesz chyba że strzała amora działa do dziś ? :o choć wiem że to możliwe.Ale tylko w przypadku ludzi wolnych.A przynajmniej jednego wolnego.Ten drugi jakoś może lawirować ,byle sprytnie :? :roll: :roll:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:
Suzen pisze:Moja koleżanka zostawiła koszulkę nocną w sanatorium :lol:, ale to znak, że wróci tam jeszcze raz. :lol:
Bo 3 dni przed końcem turnusu zbiera się ciuszki po innych pokojach a nie w ostatnim dniu :lol: :lol: :lol:
A ja... :?: :lol: :lol: :lol: :lol: w tym roku w ogóle nie potrzebowałam koszulki -mimo iż była wyjątkowo" lekka" i niezbyt długa :lol: .... takie gorąco było, że przywiozłam ją w takim stanie jak wiozłam :) :lol: :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja... :?: :lol: :lol: :lol: :lol: w tym roku w ogóle nie potrzebowałam koszulki -mimo iż była wyjątkowo" lekka" i niezbyt długa :lol: .... takie gorąco było, że przywiozłam ją w takim stanie jak wiozłam :) :lol: :lol: :lol:[/quote]
Stokrotka bo potrzebna tylko szczoteczka do zębów :lol: :lol: :kwiat: :serce:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:A ja... :?: :lol: :lol: w tym roku w ogóle nie potrzebowałam koszulki -mimo iż była wyjątkowo" lekka" i niezbyt długa :lol: .... takie gorąco było, że przywiozłam ją w takim stanie jak wiozłam :) :lol: :lol: :lol:
Stokrotka bo potrzebna tylko szczoteczka do zębów :lol: :lol: :kwiat: :serce:[/quote]
E tam -- :lol: szczoteczka się nie liczy taka malusieńka :lol: :lol: :lol: tego się nie da zapomnąć w......pokojach :lol: :lol: :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stokrotka pisze:
baron14 pisze:A ja... :?: :lol: :lol: w tym roku w ogóle nie potrzebowałam koszulki -mimo iż była wyjątkowo" lekka" i niezbyt długa :lol: .... takie gorąco było, że przywiozłam ją w takim stanie jak wiozłam :) :lol:
Stokrotka bo potrzebna tylko szczoteczka do zębów :lol: :kwiat: :serce:
E tam -- :lol: szczoteczka się nie liczy taka malusieńka :lol: tego się nie da zapomnąć w......pokojach :lol:[/quote]
Ale nawet ja zapomnisz to mąż się nie dowie :lol: :lol: :lol: :serce: :kwiat:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wieczorowa porą a żeby nikt nie poszedł spać bez kołysanki to tyż wcześnij wklejom ;) http://www.youtube.com/watch?v=7B5djmXHoqU :serce: :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Piękna :serce: :kwiat: