ewasz pisze:Agalew napisała :
"Taaaa, ja już tańczę, wyskoczyłąm z ubrań i ....dalej tańczę![]()
![]()
Ciekawe, jeszcze nie pojechałaś do Ustronia a już takie rzeczy robisz![]()
![]()
Ewa jestem sama w domu, więc mogę chyba sobie pozwolić

ewasz pisze:Agalew napisała :
"Taaaa, ja już tańczę, wyskoczyłąm z ubrań i ....dalej tańczę![]()
![]()
Ciekawe, jeszcze nie pojechałaś do Ustronia a już takie rzeczy robisz![]()
![]()
Dobranoc Stokroteczka piyknie że byłaś tu z nami wpadej zawsze jaki ino mosz czas i łochota a na dobranoć uściszki , przitulance i pora buziolistokrotka pisze:Dziewczyny -to dla Was na dobranoc -facet jak marzenie i słowa .....to tylko w marzeniach -real wygląda inaczej niestety![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jsab660ZSx0
![]()
![]()
![]()
![]()
Spokojnej nocki życzę

stokrotka pisze:Dziewczyny -to dla Was na dobranoc -facet jak marzenie i słowa .....to tylko w marzeniach -real wygląda inaczej niestety![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jsab660ZSx0
![]()
![]()
![]()
![]()
Spokojnej nocki życzę

margot pisze:Jedynymi rzeczami jakie pozostawiam to są płyny![]()
...do prania i do płukania tkanin ...oczywiście świadomie na powrót![]()
![]()
![]()
...nie liczę WDZIĘCZNOŚCI pozostawianych dla Pań Sprzątających , które zawsze były PRZESYMPATYCZNE![]()
![]()
Super że porawilech ci humorek i że były to łzy szczyńścio i że sie uśmiychosz spokojnyj nocki przytulańce i buziolebasiat pisze:Kochani, jak dobrze, ze jesteście i że ja mogę być dzisiaj z Wami.....Było mi dzisiaj trochę smutno i nijak, ale z Wami wszystko jest ciut łatwiejsze.....![]()
![]()
Słucham baronka piosenki i Wasze komentarze i śmieję sie do łez .....Dzięki
![]()

Basiatku, między innymi po to tu jesteśmybasiat pisze:Kochani, jak dobrze, ze jesteście i że ja mogę być dzisiaj z Wami.....Było mi dzisiaj trochę smutno i nijak, ale z Wami wszystko jest ciut łatwiejsze.....![]()
![]()
![]()

Dzięki serdeczne baronkubaron14 pisze:Super że porawilech ci humorek i że były to łzy szczyńścio i że sie uśmiychosz spokojnyj nocki przytulańce i buziolebasiat pisze:Kochani, jak dobrze, ze jesteście i że ja mogę być dzisiaj z Wami.....Było mi dzisiaj trochę smutno i nijak, ale z Wami wszystko jest ciut łatwiejsze.....![]()
![]()
![]()
![]()