KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: Lewek »

dziewczyny, dogadacie się bez słów :lol: :lol: :lol: Super, że już się poznałyście na forum :D Życzę udanego wypoczynku :serce:
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

dziękujemy. Waliza zamknięta:)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam,
jestem w Beskidzie od 15 lipca i ( uwaga :) !) jestem baaaaaaardzo zadowolona. Odwiedzałam to forum przed przyjazdem i obawiałam się tego co zastanę. Niepotrzebnie. Przede wszystkim Beskid jest pięknie usytuowany- z balkonu widok na Górę Parkową, deptak, wszędzie blisko-super. Ktoś narzekał na schody, które trzeba pokonać-fakt ale przecież jesteśmy w górach. Mam pokój dwuosobowy- balkon, internet, telewizor, lodówka, wygodne łóżko. Pokoje są sprzątane co drugi dzień. Wiele osób krytykowało lekarzy i zabiegi- nie mogę się z tym zgodzić. Codziennie jest Pani doktor - bardzo komunikatywna, można się zwrócić z każdym problemem. Ja mam świetnie dobrane przez nią zabiegi, wiem, że można zmienić zabieg czy dostać dodatkowy. Minimum to 89 zabiegów, mniej nie może być ale więcej tak. Nie rozumiem tej krytyki i narzekania.
Poza tym poznałam fajnych ludzi, którzy też są bardzo zadowoleni z Beskidu. No i jeszcze ta cudna Krynica.....
Przyjeżdżajcie bez obaw.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Antonina pisze:Witam,
jestem w Beskidzie od 15 lipca i ( uwaga