KRYNICA- BESKID
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: KRYNICA- BESKID
dziewczyny, dogadacie się bez słów
Super, że już się poznałyście na forum
Życzę udanego wypoczynku 
-
forumowicz
Witam,
jestem w Beskidzie od 15 lipca i ( uwaga
!) jestem baaaaaaardzo zadowolona. Odwiedzałam to forum przed przyjazdem i obawiałam się tego co zastanę. Niepotrzebnie. Przede wszystkim Beskid jest pięknie usytuowany- z balkonu widok na Górę Parkową, deptak, wszędzie blisko-super. Ktoś narzekał na schody, które trzeba pokonać-fakt ale przecież jesteśmy w górach. Mam pokój dwuosobowy- balkon, internet, telewizor, lodówka, wygodne łóżko. Pokoje są sprzątane co drugi dzień. Wiele osób krytykowało lekarzy i zabiegi- nie mogę się z tym zgodzić. Codziennie jest Pani doktor - bardzo komunikatywna, można się zwrócić z każdym problemem. Ja mam świetnie dobrane przez nią zabiegi, wiem, że można zmienić zabieg czy dostać dodatkowy. Minimum to 89 zabiegów, mniej nie może być ale więcej tak. Nie rozumiem tej krytyki i narzekania.
Poza tym poznałam fajnych ludzi, którzy też są bardzo zadowoleni z Beskidu. No i jeszcze ta cudna Krynica.....
Przyjeżdżajcie bez obaw.
Poza tym poznałam fajnych ludzi, którzy też są bardzo zadowoleni z Beskidu. No i jeszcze ta cudna Krynica.....
Przyjeżdżajcie bez obaw.
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Antonina pisze:Witam,