Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
stokrotka pisze:Wow Stokrotko, jestem maluśka i total wykamana
Przy tym pogoda: słońce prażyło przeokropnie, ok 15:30 pojechaliśmy na skocznię ale tam taki był korek, że zrezygnowaliśmy i wylądowaliśmy na Kubalonce a otem na zaporze w Wiśle Czarne. Widzieliśmy, że w Wiśle pada ale nie sądziliśmy, że przeszła tam wichura z wielką ulewą. Dowiedzieliśmy się o tym jak wróciliśmy do centrum by jeszcze pooglądać występy 51 Tygodnia Kultury Beskidzkiej. Podobno rz. Wisła tak potwornie rwała, że facet ok. czterdziestki mówił, że takiej Wisły to jeszcze nie widział. A my byliśmy szczęśliwi, że na ten czas nas tam nie było bo w miejscu gdzie stał nasz samochód leżała wielka gałąź.
Ogólnie to czas bardzo miło spędziliśmy
Jeśli chodzi o tą a nie inną piosenkę to .............. no chyba wiesz
Ewciu ! Mnie spotkało coś podobnego w ub.tygodniu w Wiśle.Jechaliśmy nad zaporę -słoneczko -tam -ładnie ale chmurki się pojawiły.Jedziemy w górę pod zameczek prezydencki na miodulę --zatrzymujemy się i nawet nie mogłam wejść na taras by wypić kawusię.Jak lunęło.....
Po pół godziny minęło.Kawka i miodula zaliczona.Zjeżdżamy a na dole lekko kropiło.Om dalej od zapory tym" weselej "na niebie.Przyjezdżamy do samej Wisły a tam zero deszczu.Ani kropla nie spadła.Takie sa uroku pogodowe w górach.Ale przyznać trzeba że mieliście szczęście z tym miejscem "parkingowym" miłego dnia [/quote]
Tak Stokrotko góry to góry one się rządzą swoimi prawami
Pod zamkiem prezydenta też byliśmy bo przecież wnuki musiały zobaczyć tę rezydencję głowy państwa
Tak w sumie to dobrze, że byliśmy wczoraj bo dzisiaj to już jeden żar się z nieba będzie lał i człek by tego nie wytrzymał
Miłego dnia Ci życzę
Też miałam problemy. Wszystko chodziło pomału, nawet pisanie....No, ale już chyba ok.
Ale wszyscy zboczyliśmy bardzo z naszego tematu Jak z tymi naszymi głowami
basiat pisze:Też miałam problemy. Wszystko chodziło pomału, nawet pisanie....No, ale już chyba ok.
Ale wszyscy zboczyliśmy bardzo z naszego tematu Jak z tymi naszymi głowami
Basiat, dzisiaj przy tym upale to w głowie tylko chlupie, nic się nie chce, człek ociężały i najchętniej walnął by się i podrzemał
Ale co potem w nocy Oczywiście bezsennośC a to żadne wyjęcie