Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też zdecydowanie polecam godziny przedpołudniowe, czasem warto też pojechać dzień wcześniej. To już po uzgodnieniu z recepcją aby mieć pewność, iż będzie dla nas miejsce. Nie we wszystkich sanatoriach jest przerwa pomiędzy turnusami
ulanie pisze:Ewuniu liczyłam na odpowiedź także od Ciebie i dziękuję Ci To mogę być już o 6-stej
Myślę, że możesz. Tak przynajmniej było w Lądku
Dobrze by było gdybyś zadzwoniła do swojego sanatorium i podpytała to wtedy miałabyś informację z pierwszej ręki
Z tego co czytałam to w każdym ośrodku czy miejscowości jest inaczej
Życzę powodzenia i pozdrawiam
ulanie pisze:Suzen z rana, to 5 - 7 godz czy wcześniej, a może później, bo u mnie przyjęcia będą od godz 14-stej
"ulanie" - wprawdzie nie zwracałaś się do mnie ale myślę, że dobrze będzie jak Ci też odpowiem
Byłam o 6:30, było już kilku kuracjuszy bo to zależy jaki kto ma dojazd
Mój czas był w sam raz bo później to już był rzeczywiście tłok
Pozdrawiam
Zastanawiam czy nie lepiej jechać dzień wcześniej. Co sądzicie dziewczyny ?
Ewa56 Będziesz musiała zapłacić za nocleg.Różne są opłaty,zależne od sanatorium.Spróbuj zadzwonić,zapytać się.Ja przyjechałam kiedyś dzień wcześniej ,zapłaciłam ,pokój przed remontem,towarzystwo takie sobie.Ci którzy przyjechali w dzień rozpoczęcia turnusu mieli pokoje o lepszym standardzie.Różnie to bywa.
Pozdrawiam,udanej kuracji