Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
franciszek pisze:
ale mój turnus !!! urządził wspanialego " ogniskowo-grilowego" spotkania kuracjuszy !!!! i była wspaniala ZABAWA !!!!!!
oczywiście do 21, 45 !!!! coby zdążyć do miejsca wypoczynku
Franciszku byłam na tym grilu I ciągle się zastanawiam,który to Ty Kurcze,że tez się nie ujawniliśmy Bardzo miło równiez wspominam tego ogniskowego grila. Te tańce i śpiewy
Yoshka ... witanko
cosik mi tukej fandzolisz !!
... ale skoro byłaś ... na tym "wspanialym grilku" ? to kliknij .. co najlepiej smakowało uczestnikom grilka (dodam że to ja załatwilem tą "grilową potrawkę" to primo! a duo.... podpowiedz kto ze znanych postaci (polskich) zaszczycił swoją osoba tą wspanialą imprezkę ????
.............????????????????
i co ?
------( betko 70 ... zawsze stosuj ITW ... sprawdzona forma kuracji...) -------
Franku! odpowiedz co to ITW -wstyd przyznać -ale ja też nie kumam
Cichutko czekałam na odpowiedź -ale lawirowałeś wokół tematu i nie odpowiedziałeś
Nie daj się prosić
stokrotka pisze:Dziewczynki ! każda niech poda swoją propozycję co to oznacza
ITW
I Tak Wyjadę
Ha,ha,ha pięknie Basiu -i tak mogło być -jak używać to używać a potem wio - do domku.I tak wyjadę i.....zapomnę a wy płaczcie za mną dziewczynki sanatoryjne