Komisja w ZUS-ie
-
elizabeth
- Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2014 18:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Komisja w ZUS-ie
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
"ewiko" i co się wydarzyło na komisjiewiko pisze:Kochani, dziękuję za wsparcie, wiem że na Was zawsze można liczyć. Czerwone majteczki![]()
![]()
......? te studniówkowe chyba już nie wciągne na to wielkie d.....sko. Trzeba będzie się zrujnować na nóweczki.
![]()
![]()
. Pozdrawiam serdecznie. Odezwę się już po......
Środa już była, dzisiaj jest piątek
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- ewasz
- Przyjaciel forum

O qrde, ale trafiłaś na siekęewiko pisze:Najmocniej przepraszam ale wydarzenia losowe "odizolowały" mnie od internetu. Na komisji byłam. Pani Doktor "miód, malina". Ciepła, wyrozumiała i dużej kultury. Niestety o damulce decydującej o terminie i gdzie pojadę tego powiedzieć nie mogę. Opryskliwa i traktująca ludzi jak śmieci.Skąd biorą się tacy ludzie??? MASAKRA. Wyjazd w grudniu do Osieczka koło Grójca i temat zamkniety. Sprawdziłam.... zabiegi które tam oferują mogę otrzymać w moim szpitalu. Chciałam borowinkę, kąpiele siarkowe..... marzenie nie dla mnie. No cóż termin daleki, pożyjemy , zobaczymy
Może spróbujesz później jak minie okres letni dogadać się z inną osobą.
Wprawdzie nie wiem czy tak można ale forumowicze pewnie wypowiedzą się w tej kwestii
Wiadomo, że żal za borowiną i kąpielami bo one przynoszą najwięcej korzyści dla naszego zdrowia
Pozdrawiam Cię serdecznie
-
ewiko
- Super Kuracjusz

Poza tym mój ortopeda wspominał o możliwej operacji rąk więc Osieczek jest jeszcze pod dużym znakiem zapytania. Pozdrawiam i dzięki za słowa otuchy......
- ewasz
- Przyjaciel forum

"ewiko" - przyjmij kondolencjeewiko pisze:Póki co staram się o tym nie myśleć. Mam inne poważne problemy. Nagle straciłam bardzo bliską Osobę i moje mysli krążą wokół Niej. Może dlatego tak dużo we mnie żalu że człowiek człowiekowi WILKIEM. Zero empatii, zero wyrozumiałości, wszystkich sponiewierać i szczęśliwą wrócić do domku po "ciężkiej" pracy.
Poza tym mój ortopeda wspominał o możliwej operacji rąk więc Osieczek jest jeszcze pod dużym znakiem zapytania. Pozdrawiam i dzięki za słowa otuchy......
Głowa do góry, będzie dobrze - trzymaj się
-
forumowicz
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
ewiko pisze:Póki co staram się o tym nie myśleć. Mam inne poważne problemy. Nagle straciłam bardzo bliską Osobę i moje mysli krążą wokół Niej. Może dlatego tak dużo we mnie żalu że człowiek człowiekowi WILKIEM. Zero empatii, zero wyrozumiałości, wszystkich sponiewierać i szczęśliwą wrócić do domku po "ciężkiej" pracy.
Ewiko, mogę sobie wyobrazić , co przeżywasz
-
ewiko
- Super Kuracjusz

-
forumowicz