spostrzeżenia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: spostrzeżenia

Post autor: marika »

Witaj Teska trzymaj się mocno łóżka podczas masażu!a na powaznie poradzisz sobie pomyśl jakie to przyjemne,zamknij oczy nie nie mysl kto go robi pozdrawiam :P :roll: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

kruszynko, do piękności mi daleko :lol: :lol: A jak będzie opiszę wieczorkiem ;)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Witaj Teśko :). Prosisz o wypowiedzi, o nasze zdanie na Twój problem.
Czytając Twój opis nie trudno zauważyć, że w kontakcie z masażystą oczekujesz wyłącznie medycznego
masażu. I za to płacisz oczekując bezstresowej obsługi. Dla bezpieczeństwa możesz powiedzieć, że ktoś na Ciebie
czeka itp. A Tobie będzie łatwiej wiedząc, że ten masażysta codziennie ileś tam kobiet(i chyba nie tylko) dotyka
swymi rękami. Potraktuj bez emocji masaż - było nie było mechaniczną czynność.
W życiu wiele wysyłamy sygnałów, czasem żeby ktoś jeszcze bardziej poczuł się dowartościowany mówimy miłe słowa.
U masażysty miłe słowa to ...więcej pieniędzy...:).
Podtekst erotyczny ? zapamiętałem z młodości: samiec powinien proponować, a samiczka odmawiać.
A u tego masażysty może dużo kobiet się rozkleja, i on tak dla zasady i Ciebie zapytał ?
Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teśka nie ma brzydkich kobiet ani mężczyzn ,mogą być tylko zaniedbani :( Ty do takich kobiet nie należysz :) :) a ocena dzi jest cudowna po prostu :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Kochani za słowa otuchy :) Fajnie czasem poznać opinię całkiem nieznanych osób, które poprzez to forum wydaja się nam być bardzo bliscy ;)

Do kruszynki.... Myślisz, że jestem zadbaną kobietą? Niezła jędza ze mnie he,he.... :lol: :lol: :lol:
forumowicz

cześć Teska! gdzie masz te masaże? MIX jest fachowcem w tej dziedzinie!
forumowicz

Tśka Teśka :) nie przesadzaj ,piękna i jędzowata ,może z tym drugim to tylko mężczyżni tak uważąją ;) :) hm nie wiem, nie spotkałam Ciebie w realu ,nie mam Twoich fotek :) ale kobiety sa piękne ,szczególnie Polki :!: :!: :!: :!: Co jeszcze mam napisać ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:cześć Teska! gdzie masz te masaże? MIX jest fachowcem w tej dziedzinie!
Na północy Polski MAXiu, więc.......... ;) Muszę się zdać na swojego fachowca :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka1958 pisze:Tśka Teśka :) nie przesadzaj ,piękna i jędzowata ,może z tym drugim to tylko mężczyżni tak uważąją ;) :) hm nie wiem, nie spotkałam Ciebie w realu ,nie mam Twoich fotek :) ale kobiety sa piękne ,szczególnie Polki :!: :!: :!: :!: Co jeszcze mam napisać ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Masz rację kruszynko :) To, czy jesteśmy postrzegane jako piękne, zależy w znacznej mierze od nas samych. Czasem potrzeba bardzo niewiele by nie ''odstraszać'' :lol: :lol: :lol: Ja tak mam, bo rano to.... :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam :)
Zgodnie z obietnicą zrelacjonuję wizytę u masażysty :) Co do masażu, to wiadomo - bardzo profesjonalny (dziś wszystko boli ) i jestem z niego bardzo zadowolona. A reszta :?: Trochę pomarudził, że kiedyś mi coś zaproponowała a ja.......... :? Obróciłam to jednak w żart i temat został zakończony :) Nie ciągnęłam rozmowy przy niebezpiecznych wątkach i odpuściłam sobie maleńki flirt ( co nieraz mi się zdarza :oops: ). Mam nadzieję, że cała seria nie przyniesie większych emocji i wrażeń :)
Trochę się tam uśmiałam gdyż mój masażysta stwierdził, że przytyłam ... :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ