Zawał serca
Re: Zawał serca
agatasss a w jakim ośrodku byłaś w Nałęczowie , po świeżym zawale chyba kierują na odział wczesnej rehabilitacji kariologicznej , jak się doczytałam są dwa takie ośrodki , Kolejarz i Kolejowy , jeden to moloch a drugi bardziej kameralny , ale który jest który to nie wiemagatasss pisze:8 lat temu jeszcze w młodym wieku miałam zawał,miesiąc po byłam w Nałęczowie nie narzekam.Mało miałam zabiegów,było zbyt wcześnie,ale opieka dobra.
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Witaj Anusia 153anusia153 pisze:mam nadzieje , że ktoś z forumowych "sercowców" wkrótce się odezwie ....anusia153 pisze:może ktoś z Was "sercowców " zna dobry szpital uzdrowiskowy z odziałem wczesnej rehabilitacji po zawale , pilnie poszukuję takiego , czytałam że Nałęczów jest najlepszy w Polsce . Ale jakoś nie jestem przekonana
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

żaden rarytas, a pani dr to już zostawię bez komentarza
jaroj92 .... jak myślisz, o co może chodzić osobie w moim wieku i tak dupnym stanie zdrowia,a ja Tobie odpowiem: chciałabym jeszcze pożyć trochę, i już skoro nie jest lepiej, to żeby i gorzej nie było
taka jest moja opinia na temat tych dwóch szpitali bo byłam, mieszkałam, jadłam,itd