Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka pisze:Stokrotko, co prawda nie do mnie ten post, ale odmień sobie. Jedź do Szczawnicy, ja jestem nią zauroczona
Byłam tam jeden raz ,ale pogoda nie dopisała dlatego mało co zwiedziłam.Wyciąg na Palenicę był nieczynny ,dlatego teraz jak już to o wyjeździe trzeba myśleć od maja gdy ciepełko i warunki lepsze na wędrówki.Pozdrawiam [/quote]
Oj Stokrotko, naszym Forumowiczom wyjazd majowy nie sprzyjał pogodowo Trudno przewidzieć jak będzie pogoda, ale na prawdę polecam. tak jak Ty, wskazałaś i poleciłaś mi wiele miejsc Ustroniu, przesłałaś wiele zdjęć, poleciłaś na jakie wycieczki warto się zapisać, tak, ja mogę Ci służyć informacjami na temat Szczawnicy. Wiesz Stokrotko, że jestem Ci bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, jakie mi dostarczyłaś. Pozdrawiam cieplutko
Muszę przyznać, że mnie Szczawnica równiez zauroczyła........
i na pewno do niej wrócę, bo nie wszystko udało mi się zobaczyć (3 tygodnie to za krótko )
Więc Stokrotko......gorąco polecam....
Franciszku....tak sobie myślę, że Ty farciarz jesteś co chwilę w tej Szczawnicy niby to słuzbowo przebywasz......Czym trzeba sie zajmować żeby mieć taką fajną pracę?
franciszek pisze:Yoshka ... witanko
cosik mi tukej fandzolisz !!
... ale skoro byłaś ... na tym "wspanialym grilku" ? to kliknij .. co najlepiej smakowało uczestnikom grilka (dodam że to ja załatwilem tą "grilową potrawkę" to primo! a duo.... podpowiedz kto ze znanych postaci (polskich) zaszczycił swoją osoba tą wspanialą imprezkę ????
.............????????????????
i co ?
------( betko 70 ... zawsze stosuj ITW ... sprawdzona forma kuracji...) -------
Kaszaneczka była prima (i to chyba o nią chodzi) Pikantna,ale boska .Mniam
I przyszedł pan "Rysiu" Zrobił furorę,trzeba mu przyznac
YOSHKA witanko !!
sprawdzian zaliczony !!!!
iii popatrz zapalić ogniska nie było komu ale ogrzać sie i posmakować wspaniałych potraw grilowych oraz uczestniczyć w przedniej zabawie --- gości było sporo !
--nawet poseł się "przyturlał" ( ponoć nie dołożył się do składki ????) .....ech te posły
a pamiętasz jak to było z tym kogutem co ponoć budził kuracjuszy o 4,15 rano ?
(ps. zapraszam na priva)