Rabka-Śląskie Centrum... dla matki z dzieckiem
Rabka-Śląskie Centrum... dla matki z dzieckiem
pokoje studio- 2 pokoje +łazienaka na te dwa pokoje. W mojej na bieżąco była zamalowywana pleśń także było "czysto", cieknący brodzik nie poddał się do końca.
pokój z łazienką-zrezygnowałąm bo szafa połówka z drążkiem na wieszaki i półką na buty, nie ma jak sięruszyć, walizka musiałaby stać na stole.
świetlica- na dwa piętra "gości"(1i2) umieszczona poniżej, bez tv, nie używana. tv można sobie wypożyczyć -80 pare zł, internet 28? zł
ogród na tyłach- nie zabezpieczone piaskownice(koty , lisy też widziałam), stary, przed remontem, sprzęt z PRL-u zadbany.
wszystkie dzieci lampy, mata, ćwiczenia, inhalacje, zdrowe 2x0,5H basenu z rodzicem
jedzenie: skromne(byłam w lipcu, nie wiem czym ludzi karmią po za sezonem), chleba dużo, zupy doprawione, smaczne ....większośc na tym cienkim jedzeniu przytyła
jak się ok sąsiad nie trafi to przechlapane
ja trafiłam bdobrze
jest to moje ostatnie sanatorium. za takie warunki 50zł za nocleg od osoby to stanowczo za dużo. baza zabiegowa ...jest
Rabka bardzo traci na takich sanatoriach; tracą mieszkańcy, któzy żyja z wyjamu, tracą opinię gościnni górale.
pozornie tańsza rabka niż morze jest tak na prawdę droższa
Rabka jest miastem dzieci: spokojna, z imprezami dla dzieci małych i dużych, olbrzymim placem zabaw dostosowanym do rónych kategorii wiekowych.