Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgorzatas pisze:Ale tak to wygląda...parę tylko opisze pobyt jak to wygląda i koniec..aż do następnego wyjazdu i zdobyciu informacji...a szkoda bo tyle fajnych ludzi tutaj sie poznaje..ale każdy ma swoje życie i nie kazdy ma czas na forum jak sa wakacje...może po wakacjach cos skorobną do nas
Więc ja..... OBIECUJE I OŚWIADCZAM,że po powrocie wszystko opiszę!! Chyba, że zabije mnie to wstawanie na śniadanie o 7!! Bo i tak może być!! Do rannych ptaszków to ja raczej się nie zaliczam!! Spać o 22? Jak to tak? Oj dziewczyny.....chyba kołysankę mi będziecie musiały chórem śpiewać!! Ha ha!! Ja to może i bym usneła, ale moje nie zdiagnozowane ADHD mi nie pozwala!! Ha ha!! Więc błagam....nie dobijajcie leżącego tymi zabiegami po 7 godzinie!!!!!
Ja też tak jak Czarna 75 OBIECUJĘ I OŚWIADCZAM, że po powrocie wszystko opiszę sama też wymagam cały czas, bo wiecznie coś mi w głowie zaświta i muszę spytać, juz nawet Darek pyta i upewnia się pisząc mi o ogrzewaniu elektrycznym, czy już wszystko wiem... a mi mało i mało i mało
Witaj Madziu widzę że coraz więcej osób się zkrzykneło a z naszego terminu nikogo,czy Ty jedziesz bezpośrednio czy do Wrocławia i dopiero do Świeradowa ,pozdrawiam wszystkich którzy tu zrobili wpis i do zobaczenia na miejscu .
Katrin pisze:Witaj Madziu widzę że coraz więcej osób się zkrzykneło a z naszego terminu nikogo,czy Ty jedziesz bezpośrednio czy do Wrocławia i dopiero do Świeradowa ,pozdrawiam wszystkich którzy tu zrobili wpis i do zobaczenia na miejscu .
Katrin ja jade autobusem z katowic do jeleniej gory i tam przesiadka do swieradowa,tak sobie wyszukalam na e-podrózniku.mysle ze jakos dojade,a ty czym jedziesz?
Madziu ja też jadę autobusem bezpośrednio do Świeradowa ale przez Wrocław ,myślałam że może przesiadasz się we Wrocławiu.A na którą godzinę dotrzesz do celu bo ja około 16tej jak dobrze pójdzie.Pozdrawiam
Katrin pisze:Madziu ja też jadę autobusem bezpośrednio do Świeradowa ale przez Wrocław ,myślałam że może przesiadasz się we Wrocławiu.A na którą godzinę dotrzesz do celu bo ja około 16tej jak dobrze pójdzie.Pozdrawiam
Katrin pisze:Madziu ja też jadę autobusem bezpośrednio do Świeradowa ale przez Wrocław ,myślałam że może przesiadasz się we Wrocławiu.A na którą godzinę dotrzesz do celu bo ja około 16tej jak dobrze pójdzie.Pozdrawiam
No ja będę ok. 10 rankiem,
Madziu i bardzo dobrze:-) najlepiej przyjechac jak najwczesniej:-) unikadz zamieszania przy rejestracji:-) pozdrawiam:-)
Ja mam bezpośrednio dojazd ale niestety będę póżniej i może i byłoby z innego miasta połączenie ale nie chce mi się z walizkami przesiadać i kombinować bo same wiecie jak to jest ,a tak wsiadam i dojeżdżam do celu z tymże pózniej ale trudno wiadomo że kto jest wcześniej to lepiej chyba że dzień wcześniej pojadę bo też biorę to pod uwagę ,ale jeszcze jest trochę czasu.Pozdrawiam
Ale zadzwon i zapytaj czy mozesz przyjechac dzien wczesniej:-) ja wiem ze w tym samym dniu sa wyjazdy i przyjazdy:-) zorjetuj sie:-) jak bedzie taka mozliwosc to skorzystaj:-) pozdrawiam:-)
malgorzatas pisze:Ale zadzwon i zapytaj czy mozesz przyjechac dzien wczesniej:-) ja wiem ze w tym samym dniu sa wyjazdy i przyjazdy:-) zorjetuj sie:-) jak bedzie taka mozliwosc to skorzystaj:-) pozdrawiam:-)
hejka jak dzwonilam tam to 140 zl. za dobei to nieu nich,a wiec bez sensu jechac wczesniej,pozdrawiam
malgorzatas pisze:Ale zadzwon i zapytaj czy mozesz przyjechac dzien wczesniej:-) ja wiem ze w tym samym dniu sa wyjazdy i przyjazdy:-) zorjetuj sie:-) jak bedzie taka mozliwosc to skorzystaj:-) pozdrawiam:-)
hejka jak dzwonilam tam to 140 zl. za dobei to nieu nich,a wiec bez sensu jechac wczesniej,pozdrawiam
Madziu witaj to bardzo drogo. wszędzie za dobe biora od 80 zl do 100 zl...ale jedź bardzo wcześnie..mozna duzo wiecej załatwić...predzej lekarza,stołówkę i masz z glowy..i wybór pokoju co jest bardzo ważne...pozdrawiam ciebie serdecznie Gośka