Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No nie wszyscy ja po prostu kompa mam wolnego do południa i wieczorem ale czasem trzeba też skorzystać ze słoneczka i posiedzieć na dworze a nie przy komputerze - nie mówiąc już o takich zwykłych, codziennych zajęciach.
Oj teraz by się posiedziało na dworze ale komary strasznie atakują i nie dają posiedzieć
masz rację Andrzejku, w ten upał synapsy się przegrzewają chociaż u mnie chyba jeszcze nie wystygły próbowałam wkleić fotkę wykorzystując zmniejszacza, na razie z miernym skutkiem
Irenko ja z wklejaniem fotek poddałam się już dawno no może jakaś jedna mi wyszła ale reszta tak jakoś.... nie będę sobie na razie zawracała tym głowy ale trzymam kciuki aby Tobie się udało