Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
stokrotka pisze:
Znam wiele kawałów o treści podobnej...
a warto się uśmiać ....
- Ty Karlik, ponoć ty całymi dniami u mojej baby wysiadujesz? Pilnuj sie bracie, bo jak nie to...
- Coś ty taki zazdrosny - pado kolega - żeby to w nocy przychodził ale w dzień?
- Już ty mi Karlika nie broń, jo go dobrze znom. Z niego to taki pieron, że on nawet w dzień przenocować umie!
9 DDW
To ino nasze Karliki tak mogom bo myślom po naszymu
stokrotka pisze:A wicie co? nawet" słoneczko" by se pocyckało kanolda -tak Mu się to spodobało dlo Niej to narychtuja kopalnioka -kanolda kopalnioka
O moja matko kochana .......Stokrotko ....kanold to wiem co to jest ale kopalniok
Kopalniok to taki kanold ino czorny hahahahahahaha -swoją drogą -już dawno nie widziałam ich w sklepach .Może jeszcze gdzieś są taka ladrynka czarna o innym smaku niż landrynka