Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
blackcarla
Na forum od: 09 sty 2012 19:31

Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: blackcarla »

Witam,
jadę do Strózy 27 stycznia 2012, nigdy jeszcze nie byłam w sanatorium. Może ktoś coś powie na temat sanatorium w Stróżach? A może jakaś pani w wieku ok. 30-tki jedzie na ten turnus? Smoczusiu, masz może jakies fotki z pobytu?
joannas
Na forum od: 23 sty 2012 16:53

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: joannas »

Cześć.
Też jadę do Stróży 27 stycznia. Nigdy jeszcze nie byłam w sanatorium. Mam w związku z tym takie pytanie: co koniecznie trzeba tam ze sobą wziąć?
Jedzie ktoś może z Piotrkowa lub okolic?
akx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2012 19:53

Post autor: akx »

Witam jedzie ktoś z Chełma lub okolic na turnus 01.06.2012. Jade pierwszy raz co trzeba tam zabrac :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam akx ,należy zadzwonić wcześniej i dowiedzieć się np czy w łazienkach sa reczniki/przewaznie są,ale ;) czy jest suszarka do włosów.
Mozna zapytać o czajnik ,o zelazko ,czajniki z reguły sa juz w pokojach ,za odpłatnością tak jak tv ,ale warto o to wszystko zapytać.
Natomiast z rzeczy osobistych to to wszystko ,jak w przypadku wyjazdu na wczasy po prostu.
Jeśli jesteś kobietką ,nie doczytałam sorki :) to wez np czepek ,na mokre zabiegi,dresik do ćwiczeń i odpowiednie obuwie ,możesz mieć np zleconą gimnastykę ,może kostium kąpielowy ,jeśli jest tam basen ,a może gdzieś w pobliżu i zechcesz korzystać.
Obowiazkowo wygodne butki do spacerów ;) :) może do tańców ,jeśli zamierzasz chodzić na dancingi :)
Ważne ,zabierz klapki do kąpieli ,jeśli wypadnie Ci mieszkać z drugą osobą ,z pełnym szacunkiem dla innych i ich higieny. :oops:
Warto mieć też dobry żel antygrzybiczny do stóp ,prawda jest taka ,że wanny po zabiegach sa myte szybko i byle jak :( niestety,ponieważ jest mało czasu po wyjściu jednego pacjenta i wejściu następnego :!: :!: :!:
Byłam swiadkiem nie wpuszczenia osoby/płci nie wymienię/do wanny ,dlatego ,że ta osoba po prostu nie kąpała się :( :evil:
Jeżeli masz jakieś jeszcze pytanka ,podpowiem .
Pozdrawiam serdecznie.
kruszynka
saviolla
Na forum od: 19 lip 2012 21:34

Post autor: saviolla »

Witam,dostałam skierowanie do sanatorium od 5.10.2012,wiem,że to jeszcze trochę czasu i opinie które czytałam są dość różne..wybiera się ktoś może w tym samym terminie?
Krakowianka:)
monia810315
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 lip 2012 21:31

Post autor: monia810315 »

Do saviolla
Witam
Też mam turnus od 05.X.2012.I też jestem z Krakowa
Czy jeszcze ktoś w tym terminie się wybiera:)do Stróże :)
udios
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2012 10:57

Post autor: udios »

Być może się miniemy na korytarzu ja jestem od 10.09.2012
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 15:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: zabbix »

Witam,również zaczynam turnus 05.10 tak więc do zobaczenia.Pozdrawiam!
anula77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 11:49

Post autor: anula77 »

witam,
Jadę na turnus od 2-go listopada 2012 do 24.11.2012 z Chorzowa. Do zobaczenia :D
P.S.
Nie zapowiada się zbyt sympatycznie sądząc po opiniach.... ehh :(
anula77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 11:49

Post autor: anula77 »

no to super perspektywa mnie czeka :shock: od 2.XI.2012 będę musiała tam wytrzymać.... :roll:
ODPOWIEDZ