DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: DOBRE SANATORIUM-DOBRE WARUNKI

Post autor: forumowicz »

Witam i zagłębiłam się w lekturkę o polecanych sanatoriach z ZUS ,hm może uda mi się coś zasugerować ;) :) ,ale jak nie i trafię tam ,gdzie przysłowiowy diabeł mówi dobranoc :o to chyba bedziecie musieli przyjechać i mnie pocieszyć :lol: :lol: :lol: z tym barkiem szampana ,który umieściła Selene :lol: ;)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Kruszynko :) Nawet tam, gdzie diabeł mówi dobranoc może być ciekawie jeżeli "diablica" znajdzie sobie super towarzycho :lol: :lol: :lol:
Chętnie bym do Ciebie dołączyła w każdym zakątku :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

Witaj :) Teśka :) bardzo dziękuję ,byłoby miło poznać się :) jutro się okaże co ZUS z tych szumnych składek zaproponuje hm :lol:Pozdrawiam ciepło :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Ja jeszcze troszkę poczekam i też spróbuję szczęścia na loterii orzecznictwa ZUSu :lol: :lol:
Może będę tą szczęściarą, której uda się gdzieś wyjechać :)
No i dodam jeszcze, że fajnie byłoby poznać osoby , z którymi wymienia się swoje opinie na tym forum :)
Pozdrawiam cieplutko :)
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

WITAJ KRUSZYNKO,trzymam kciuki.Oby Ci się udało,bo ja miałam komisję 13 lipca w piątek,po godz.13 i do wyboru miałam Sobieszewo lub Stegnę.A zapomniałam mogłam jeszcze wybrać między turnusami zaczynającymi się w pazdzierniku lub w listopadzie.Pozdrawiam i napisz jak poszło.
forumowicz

Witaj Danna55 :) dziękuję za kciuki :) na pewno napiszę jutro jak poszło :) :) pozdrawiam cieplutko
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj,Kruszynko i na czym stanęło?
Czy już wiesz gdzie masz wyjazd?
Pozdrawiam
forumowicz

Witaj danna55 ,teśka :) :) mam już decyzję na Kołobrzeg ,ale ze wzgledów smutnych :( :( losowych rodzinnych może mój wyjazd stać pod znakiem zapytania i zastanawiam się czy ze skierowania ZUS-owskiego moge prosic o inny termin? :( :(
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj.
To przykre,ale jeżeli chodzi o zmianę terminu to myślę,że nie powinno być problemu.Wiele osób zmienia terminy z różnych powodów.Gorzej jest ze zmianą miejscowości.Pozdrawiam
forumowicz

CICHE WĄWOZY...NAŁĘCZÓW...POLECAM.
ODPOWIEDZ