Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nasi forumowi znajomi bawią się już w Stegnie a za "kilka" dni my będziemy pakować swoje walizeczki
Myślę, że będziemy tak fajną grupką jak oni podczas forumowego spotkanka
No bo kto, jak nie my... prawda?
Nasi forumowi znajomi bawią się już w Stegnie a za "kilka" dni my będziemy pakować swoje walizeczki
Myślę, że będziemy tak fajną grupką jak oni podczas forumowego spotkanka
No bo kto, jak nie my... prawda?
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Teśka. Lepszego towarzystwa od naszego na pewno nie będziesz miała. Wczoraj wystartowały balety w kafejce i było bardzo wesoło. W ciągu 7 dni to już 5 balety a towarzystwo wzajemnej adoracji wciąż się powiększa.
Kochani
Wyjazd tuż, tuż... a tu taaaaaka ciszaaaaaaa....
Myślałam już, że nie znajdę tego wątku, tak daleko uciekł z czołówki
Wiem, aura troszkę się zepsuła i może być różnie, ale przecież pogoda to w znacznej mierze MY - prawda?