Czerniawa Zdrój od 22.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Czerniawa Zdrój od 22.08

Post autor: Czarna75 »

kam 27 a czym jedziesz? Bo z Kępna to chyba przez Wrocław? :)
kam27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2014 15:58
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kam27 »

autem planuje jechać:) by zabrać jak najwięcej "niezbędnych" rzeczy :D
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

kam27 pisze:autem planuje jechać:) by zabrać jak najwięcej "niezbędnych" rzeczy :D
Ja właśnie też lecę autem. Z moim "zacięciem" do pakowania i tysiącu niezbędnych rzeczy nie wyobrażam sobie innej opcji!! :D ;) Poza tym jednak auto na miejscu oznacza wolność!! :D Mam nadzieję, że znajdziemy tam jakiś parking. Na stronie nic nie piszą o parkingu! :(
betita
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2013 14:11
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: betita »

Witam!
Ja też jadę do Czerniawy w terminie 22.08. Byłam tam w zeszłym roku na turnusie od 22.07. Okolica jest przepiękna, można chodzić po górach,można zwiedzać ssą też wycieczki do Pragi i do Drezna. Każdy może znaleźć coś dla siebie.Jest parking,jest internet,zabiegi na miejscu,ręczniki i pościel wymieniane w połowie turnusu .
Do Czech na zakupy, tylko parę kiklometrów. Mnie się podobało, choć był to mój pierwszy pobyt w sanatorium. :P Ze względu na chęć zwiedzania wybiorę się najprawdopodobniej samochodem, a jadę z Częstochowy . :P Na pytania odnośnie sanatorium chętnie odpowiem. :P Do zobaczenia na miejscu. :P
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

betita pisze:Witam!
Ja też jadę do Czerniawy w terminie 22.08. Byłam tam w zeszłym roku na turnusie od 22.07. Okolica jest przepiękna, można chodzić po górach,można zwiedzać ssą też wycieczki do Pragi i do Drezna. Każdy może znaleźć coś dla siebie.Jest parking,jest internet,zabiegi na miejscu,ręczniki i pościel wymieniane w połowie turnusu .
Do Czech na zakupy, tylko parę kiklometrów. Mnie się podobało, choć był to mój pierwszy pobyt w sanatorium. :P Ze względu na chęć zwiedzania wybiorę się najprawdopodobniej samochodem, a jadę z Częstochowy . :P Na pytania odnośnie sanatorium chętnie odpowiem. :P Do zobaczenia na miejscu. :P
Witaj!! Powiało dużym optymizmem! Na temat tego sanatorium są bardzo różne opinie! Ale skoro tam wracasz to....musi być dobrze!!! :) :) Najgorzej przeraziły mnie opisywane śmierdzące łazienki i woda w basenie o nieprzyjemnym zapachu! :shock: Ja głównie liczę na dobrych specjalistów od rehabilitacji i skuteczne zabiegi! Bo towarzystwo na pewno będzie ok i nie zanudzimy się tam!! ;) Pozdrawiam! :serce: :serce:
betita
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2013 14:11

Post autor: betita »

Witam!

Niestety z tym basenem to może być prawda,bo cały ośrodek składa się ze starej i nowej części .Ja mieszkałam w nowej o standardzie dobrej klasy hotelu ,tam też miałam zajęcia na basenie świeżo oddanym do użytku,tak że tam było wszystko w porzadku. W starej częsci też był basen,nigdy tam nie byłam ale przechodzac obok niezbyt miło pachniało. Na pocieszenie, sprytniejsi kuracjusze wieczorami korzystali z nowego basenu a mile panie z recepcji przymykały na to oko. Jak będzie teraz zobaczymy wkrótce.
Do zobaczenia. :D :D :D
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

betita pisze:Witam!

Niestety z tym basenem to może być prawda,bo cały ośrodek składa się ze starej i nowej części .Ja mieszkałam w nowej o standardzie dobrej klasy hotelu ,tam też miałam zajęcia na basenie świeżo oddanym do użytku,tak że tam było wszystko w porzadku. W starej częsci też był basen,nigdy tam nie byłam ale przechodzac obok niezbyt miło pachniało. Na pocieszenie, sprytniejsi kuracjusze wieczorami korzystali z nowego basenu a mile panie z recepcji przymykały na to oko. Jak będzie teraz zobaczymy wkrótce.
Do zobaczenia. :D :D :D
No więc zostaje mieć nadzieję, że uda się nam zamieszkać w nowej części ośrodka!! A jeśli nawet nie to spokojnie opanuje technikę popołudniowego zakradania się na basen!! Musi być dobrze!! ;) Pozdrawiam!! :D :kwiat:
kam27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2014 15:58
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kam27 »

Czarna chętnie z Tobą opanuję to zakradanie na nowy basen :)
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

kam27 pisze:Czarna chętnie z Tobą opanuję to zakradanie na nowy basen :)
Ha ha!! Super!! Więc jesteśmy ustawione!!! Nie wiem jeszcze co tam oferują, ale myślę,że przy odrobinie sprytu to całe spa stoi przed nami otworem!! :twisted:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Jesteście zarąbiste :lol: :lol: