Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj moje niepokorne myśli szaleją po mojej głowie...łokciami się przepychają i oddychać mi nie dają...spiskują po klawiaturze czasem troszkę..... czasem dużej ..i ciągle mi podpowiadają że już serca dla mnie nie mają ..i chyba tak miało być że stać musiałeś się moim wspomnieniem ...ale wiem że tak nie da się żyć bo jesteś moim natchnieniem
...[quote="Sloneczko"]Sa takie dni, w których chce się schować sama przed sobą....boje się wtedy swoich marzeń...są takie odważne, młodzieńcze, takie proste a zarazem trudne do zrealizowania....
słoneczko pięknie wyraziłaś moje myśli...
Marzenia sa piekne - marzenia dowartosciowuja nas Nam seniorom tylko marzenia zostaly - chociaz , chociaz czasami sie sprawdzaja uplywa szybko zycie jak potok plynie w dal - a my wciaz tacy sami ---- tylko przybywa nam lat pozdrawiam wszystkich marzycieli