Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie mili forumowicze...u nas jest bardzo ciepło i tak troszkę dziwnie...jest słońce i go nie ma
w ogóle to nadciągają dosyć spore chmury z południowego wschodu i widać na zdjęciach satelitarnych, ze obejmują one swoim zasięgiem coraz większe połacie naszego kraju.
Ale może nadciągnie tez wiaterek i rozdmucha chmurki kto to wie
Pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie
Świnoujście z cudowną pogodą.Piękne słońce,lekki wiaterek ja już po zabiegach więc za chwilę idę po jedną z rzeczy na SZ,którą kochają kobiety.....posłuchać SZumu morza......jeszcze mi zostanie SZelest pieniędzy i SZept mężczyzny.Ale doba jest długa...
Alice pisze:Świnoujście z cudowną pogodą.Piękne słońce,lekki wiaterek ja już po zabiegach więc za chwilę idę po jedną z rzeczy na SZ,którą kochają kobiety.....posłuchać SZumu morza......jeszcze mi zostanie SZelest pieniędzy i SZept mężczyzny.Ale doba jest długa...
Lublin dzisiaj pogodowo 50/50 - słońce i chmurki
Alice lubię te trzy SZ i już prawie odliczam dni do tego najważniejszego SZ czyli szumu
nie morza , ale górskiego potoku
dwie pozostałe mogą być , ale wcale nie muszą
Warszawa zachmurzona 22 stopnie .Pogoda jest ok dla tych co pracują bo nie zazdroszczą tym co wypoczywają Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę tych 3- SZ jak proponowała Alice.