Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: malgorzatas »

Przecież pisałeś że chodzisz na pierogi najlepsze w Toruniu do baru mlecznego :( :( :(
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kreciku,mordować Ciebie? Chyba żartujesz? I za co przede wszystkim? Odrobina dystansu do siebie samego i do dowcipu chyba wystarczy.Mnie w ten sposób możesz dokuczać.....uwielbiam "słowne przepychanki" i nie musisz nade mną ochać i achać.Serdecznie pozdrawiam ze świńskiego ujścia :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alice pisze:Kreciku,mordować Ciebie? Chyba żartujesz? I za co przede wszystkim? Odrobina dystansu do siebie samego i do dowcipu chyba wystarczy.Mnie w ten sposób możesz dokuczać.....uwielbiam "słowne przepychanki" i nie musisz nade mną ochać i achać.Serdecznie pozdrawiam ze świńskiego ujścia :D
Alice ja jestem,dowcipna,towarzyska i biesiadna...i z krecikiem też żartuję..pozdrawiam ciebie serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

malgorzatas pisze:Przecież pisałeś że chodzisz na pierogi najlepsze w Toruniu do baru mlecznego :( :( :(
Toż już się nie "fochaj" Małgośka :kwiat: Czyż nie wiesz kto się lubi ten się czubi :?: :lol:
A co do pierogów to czytaj za zrozumieniem :lol: (nie fochaj się za to :lol: ). Pisałem przecież, że najlepsze pierogi z pieca w Toruniu są w pierogarni Stary Toruń.
Alicjo :kwiat: na Ciebie jeszcze przyjdzie kolej na dokuczanie :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014 14:36 przez krecik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

krecik pisze:
malgorzatas pisze:Kreciku tak mnie nie lubisz że az tak na forum dokuczasz :evil: :evil: :evil:
Małgosiu :kwiat: :serce: ... ja Ciebie nie lubię :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
Lubię Cię i to bardzo co wyznaje publicznie na Forum :kwiat: :serce:
A takie dokuczanie (nie tylko Tobie) to mam we krwi za co serdecznie przepraszam Ciebie i pozostałych, którym dokuczam i ... dokuczać będę.
Jest jednak pewne wyjście z tej sytuacji -zamordujcie mnie :lol: :lol: :lol:
A kiedy możemy tego dokonać :?: :twisted: :twisted: :twisted: ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

margot :kwiat: ja będe na niego czekała na dworcu w Poznaniu i go otruję... :D
Jak tylko przyjedzie to zamówię gradobicie..żeby nie wychodzil na spacer :D :D :D
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Margotko :kwiat: chwilowo nie mam czasu na zejście z tego świata ale wkrótce nadejdzie taka sposobność :lol: :lol: :lol:
Najpierw muszę dokończyć przystosowanie kuchni do właściwego funkcjonowania :lol: :lol: :lol:
Tak przy okazji opowiem Wam jak to było z zejściem pewnego pana. Żony koleżanka w pracy została niespodziewanie wdową. Po krótkim urlopie, gdy wróciła do pracy, powiedziała, że "on umarł a w piwnicy zostawił straszny bałagan" . Tez się dziwię jak on mógł umrzeć nie uporządkowawszy wcześniej piwnicy :lol: :lol: :lol:
Dlatego tez proszę o chwilowe odroczenie zamordowania mnie - przynajmniej do czasu oddania kuchni do pełnego użytkowania :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

malgorzatas pisze:margot :kwiat: ja będe na niego czekała na dworcu w Poznaniu i go otruję... :D
Jak tylko przyjedzie to zamówię gradobicie..żeby nie wychodzil na spacer :D :D :D
Małgoś :kwiat: miło mi, że będziesz na mnie czekała na dworcu. Też tęsknię za Tobą :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

krecik pisze:
malgorzatas pisze:margot :kwiat: ja będe na niego czekała na dworcu w Poznaniu i go otruję... :D
Małgoś :kwiat: miło mi, że będziesz na mnie czekała na dworcu. Też tęsknię za Tobą :serce:
Jeszcze napisz datę i godzinę..trutke juz mam...zrobie taką lurę kawę że nie dojedziesz do domu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przykro mi Małgoś :kwiat: ale ten zamach spełznie na niczym, gdyż nie przyjmuję pokarmów i napitków (jak dobry pies) od nieznajomych :lol: :lol: :lol:
Kawę nabędę, drogą kupna, w dworcowej kawiarni :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ