KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: marylka1 »

Ja miałam niezły pokój, tylko wykładzina pozostawiała trochę do zyczenia. Jedynki ponoć są smętne. Ręczniki dostawałyśmy po dwa na osobę. Gdy była potrzeba wymiany to zgłaszało się w recepcji. Wiem, że zmianę pościeli można było sobie zażyczyć w razie potrzeby
Awatar użytkownika
koralowa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 18:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: koralowa »

Zapewne bywa różnie,bo i różne opinie sie słyszy i czyta.Jednak w większosci są one nieprzychylne ośrodkowi,czemu absolutnie się nie dziwie.
Zgłaszasz usterke w recepcji,ta odsyła do pokojowej i na odwrót i tak to sobie trwa.
Ręczników wymienic nie można,poniewaz jest ich za mało(ponoc kuracjusze sie połaszczyli-słowa p.pokojowej),wiec będą zebrane w srodku tygodnia i oddane jak wyschną hehe......tragifarsa.
Mało tego,brak drzwi do pokoi,powystawiane,zapchane odpływy brodzików,żadnych podkładek odsiąkających przy brodzikach.
Ani kropli mydła jak i ręczników podręcznych .Baza zabiegowa to marnota .
Ludzie,nie dajcie się wmanewrowarc w ten osrodek! No chyba,ze za tzw.pełną odpłatnoscią.Wtedy będziecie mieć wszystko:).
Co do pacjentów ze skierowaniem ZUS to na kazdym kroku słyszy sie,ze wszystko mamy opłacone,ze jestesmy na koszt panstwa...........czy aby nie na swój!?....za wieloletnie składki.
Paranoja-kto to jest na czyj koszt...............Nigdy więcej Beskidu!(żeby wdrapac sie do osrodka po spacerze to trzeba miec całkiem dobra kondycję a czy tacy korzystają z rehabilitacji....)
amen
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

Fakt, żeby wejść pod górę trzeba mieć niezłą kondycję, ale wchodząc skrótem mniej się męczymy
renata_14
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2014 21:07
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: renata_14 »

Ja też jestem po turnusie w Beskidzie 15.07-07.08.2014 w zupełności i 100% zgadzam się z Koralową. Dodam jeszcze , że bardzo wysokie są opłaty za parking tj: na dole niestrzeżony 8 zł za dzień ,a na górze tzw. strzeżony 10 zł za dzień. Telewizja ( 5 kanałów) kosztuje 30 zł od osoby w pokoju. Rozbój w biały dzień!!! :shock: Na stołówce zdarzały się brudne sztućce lub szklanki. Nie polecam!!! :(