Czy NFZ ,ZUS wiedza

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Czy NFZ ,ZUS wiedza

Post autor: stokrotka »

stokrotka210863 pisze:blawatek jak piszesz do mnie to dodaj chociaz te dwie pierwsze liczby 21 bo jest jeszcze jedna stokrotka
myśle że moglabyś sobie poczytać bo tam są opisane wszystkie zabiegi ale w skrócie ci powiem, basenu nie ma, jak trzeba to raz w tygodniu wożą do sopotu i zajmuje to 3 godziny, co do pokoi to we wszystkich są łazienki, na korytarzach są stoliki z czajnikiem z którego można korzystać i stoją suszarki do suszenia w pokojach nie ma, w pokojach sa też telewizory ale kanałow mało 3-4 podstawowe
Dobrze piszesz -już miałam prawie gotową odpowiedź na któreś z poprzednich pytań-ale w porę zauważyłam że stokrotka nie jest tu jedna .Domyśliłam się że to chcodzi o Ciebie.Pozdrawiam prawie że imienniczkę ;)
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

stokrotko sory ze troche mam podobny nick do ciebie ale jak sobie go wymysliłam to nie wiedziałam że już ktoś wpadł na ten pomysł ;) więc jest nas dwie
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D STOKROTKI... mi jest obojętne która pisze do mnie..chętnie czyta obie...jednak odpowiedzi to racja chcę od Tej do której kierowałam pytanie ... Przepraszam Was :)
Stokrotko21 dziękuję,że mi dałaś znać o tych łazienkach bo to dla mnie najważniejsza sprawa.... Basen w sopocie? to ja znam bliższy na Politechnice... to raczej strój nie potrzebny? chyba że są jakieś kąpiele i bicze wodne.... Dzięki Kochana... aha Niedługo Twoje urodzinki prawda? ;)
ODPOWIEDZ