Toz powożcie poleku popapusiejcie bo jak mie te wasze karlusy dorwiom na te przipolone łobiady to ze radosci sie na giyrach niy uczimomewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły![]()
HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Te nudle to byście mieli na drugieewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły![]()
Ino dej se pozor na stromy !!! co byś se grucza nie nabiłbaron14 pisze:Toz powożcie poleku popapusiejcie bo jak mie te wasze karlusy dorwiom na te przipolone łobiady to ze radosci sie na giyrach niy uczimomewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły![]()
![]()
jo biera koło i jada porajzować takie małe 15 kilosow a wiecor se zaś poklachomy . Po krytku dla 6. smacznego nie przypalonego obiadu a ja idę poszaleć na rowerku i będę wieczorkiem
![]()
![]()
Ty sie niy śmiyj ino pilnuj nudli bo twoj nipiyre ciebie przeświynci a potym kompaewasz pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni bydzie lukać bo nie bydziesz godoł ino mówił![]()
![]()
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio![]()
Łon teroski patrzy na te stromy wiela ich bydzie po drodze tele bydzie gruczyewasz pisze:A Ty oś taki strachliwy![]()
![]()
Trzynsie galotami, fyrgnoł na koło i juści Go nimo![]()
-
forumowicz
Dach sie ostał, ino poszycie inneewasz pisze:Witam Cię Basieńko![]()
![]()
Widza Basieńko, że zabawiasz "barona14"![]()
![]()
Super![]()
A dach już masz przełożony, bo ostatnio cosik tak mało Ciebie było
Dajcie spokój Basi bo obiadu nie zjedzą -dziewczyna pisze i gotuje to musiało się przypalić.baron14 pisze:No i zaś winny karlus że frelce we gowie zawrociłstokrotka pisze:Dejcie 6basia 6 spokój bo łobiodu nie popapusiajom![]()
dziołcha warzy i pisze to musioło sie spolić
![]()
![]()
Odp. No znowu winny facet ? ? bo dziewczynie w głowie zawrócił
Nie będzie patrzeć bo nie będziesz gadać tylko mówić -obyś tylko zaniemówił z wrażeniaewasz pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni bydzie lukać bo nie bydziesz godoł ino mówił![]()
![]()
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio![]()