Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
medi pisze:Nie mogę dać Ci dziś plusika Małgosiu za fotkę z Kołobrzegu bo ...gdzieś Ci już dziś dałam Jak widać mam już sklerozę Ale wejdę wieczorkiem i znów przybiję piąteczkę ,tym razem nie zapomnę A może byłaś na plaży za rzeką i masz stamtąd jakąś foteczkę Tam jest tak piękne bezludzie zimą
Medi mam takich fotek bardzo duzo..ale nie moge wkleić tego na forum nikt tego nie robi a ja sie nie wyłamię
W kolobrzegu juz bede w lutym na ferie...to zrobie zdjęcia zimą
Witam dopne sie do postu - bylam 3 lata temu w Kolobrzegu w Poznaniance ( wrazenia super) i w tym roku w listopadzie tez mam ale w Wistomie no mysle ze tez bede zadowolona - tylko oby pogoda dopisala i sztormu nie bylo a reszte sie uzupelni moze ktos cos mi podpowie co mozna - a co nie mozna w poznej jesieni -pozdrawiam
teresa63 pisze:Witam dopne sie do postu - bylam 3 lata temu w Kolobrzegu w Poznaniance ( wrazenia super) i w tym roku w listopadzie tez mam ale w Wistomie no mysle ze tez bede zadowolona - tylko oby pogoda dopisala i sztormu nie bylo a reszte sie uzupelni moze ktos cos mi podpowie co mozna - a co nie mozna w poznej jesieni -pozdrawiam
A co bys chciała wiedzieć teresa ja jestem w Kołobrzegu 2 razy tez w roku i latem i zimą..więc cos tam w ułamkach wiem
Dzieki - no coz o osrodku juz co nie co wiem - zabiegi ponoc tez tam - ale interesuje mnie czas wolny - oby nie bylo nudow - jestem komunikatywna i mysle ze dobiore sobie towarzystwo- i chce troche pozwiedzc - tylko od ktorej strony zaczac pozdrawiam Teresa
teresa63 pisze:Dzieki - no coz o osrodku juz co nie co wiem - zabiegi ponoc tez tam - ale interesuje mnie czas wolny - oby nie bylo nudow - jestem komunikatywna i mysle ze dobiore sobie towarzystwo- i chce troche pozwiedzc - tylko od ktorej strony zaczac pozdrawiam Teresa
Witaj:-) jak bedziesz w sanatorium to z przewodnikiem bedziecie zwiedzac Kolobrzeg:-) proponuje:-) spacer nad Parsenta:-) Katedra:-) Rejs na zachod slonca:-) Muzeum wojska:-) pozdrawiam