kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: halinka03 »

Witam Cię Iwcia miałaś szczęscie że trafiłaś do takiego sanatorium że było dobrze i jedzenie i zabiegi i rozrywka to super ..... ja też miałam na wniosku że chcę nad morze ale teraz wolałabym tu bliżej np ... do Inowrocławia i zastanawiam się czy nie zadzwonić i poprosić może będą mieli dobre humory i mi dadzą .... jak byłam w Ustce i to w środku zimy to było tak sobie ............... pozdrawiam Cię i wszystkich zagladających na to forum a może jeszcze ktoś też czeka na swoją kolejkę to może razem będziemy oczekiwać ?
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Kubatek - jest rozporzadzenie ale z 07 lipca 2011 roku w sprawie kierowania na leczenie uzdrowiskowe i właśnie w nim pisze ze zalecana czestotliwość korzystania z leczenia uzdrowiskowego i rehabilitacji uzdrowiskowej nie cżęściej niż raz na 18 miesięcy. Nie dotyczy to leczenia uzdrowiskowego w szpitalach uzdrowiskowych i leczenia ambulatoryjnego. Jest to Dz.U Nr 142 z 2011 r. poz 835. Pokazuje ze jest aktualne na dzien dzisiejszy. Chyba chodzi o to rozporzadzenie bo jak dzwonilam do NFZ pytajac o zwroty to zostalam zapytana czy minelo juz 18 miesiecy od powrotu z sanatorium.
A z Twoim numerkiem 1500 to juz niedlugo otrzymasz skierowanie. Masz racje u mnie tez numerki w lipcu tak powoli schodzily i otrzymalam skierowanie jak pokazal sie 1050. Zycze wytrwałości i oby Nfz dobrze wylosowal dla Ciebie wymarzone sanatorium. Zdrowka.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Witaj mariolaa, powinnaś sprobowac zadzwonic, nie masz nic do stracenia tylko do zyskania.W moim NFZ nie ma tzw.zwrotow, staralam sie o to, dzwonilam, pisalam, ale dostalam odpowiedż na pismie, że zwrotow nie ma.Z tego co xzytam na tym forum, w każdym regionnie jest inaczej, więc może Tobie sie uda. Tak czy inaczej, masz taki numer obecnie, ze to juz blisko. :) .Powodzenia! :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Post autor: iwcia »

Przepraszamm,mój ostatni post byl skierowany do halinkaa :D .
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: kolejka do