Berbla, brawo za odwagę, dobranoc6basia6 pisze:To ja już pójdę w te barona bety![]()
![]()
![]()
![]()
Dobranoc
HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Dobranoc 6........ nie zdziw się jak mnie tam znajdziesz i nie krzycz ani policji też nie wzywaj ja robię tylko same miłe i przyjemne rzeczy w pościeli6basia6 pisze:To ja już pójdę w te barona bety![]()
![]()
![]()
![]()
Dobranoc
E! baron -kożdej we gowie bałamuńcisz a potym do betów prosisz -to teros mosz dwie ,abo i trzy na roz.Bo ewasz tyż się załapie jak bydzie kcioła.baron14 pisze:No i 6......... teraz myśli co tu nakłamać gdzie była i z kim zamiast na lekcji śląskiego u mnie![]()
![]()
![]()
Co nom dosz jak bydziemy u cia
-
forumowicz
O.k. to się przekonambaron14 pisze:Dobranoc 6........ nie zdziw się jak mnie tam znajdziesz i nie krzycz ani policji też nie wzywaj ja robię tylko same miłe i przyjemne rzeczy w pościeli6basia6 pisze:To ja już pójdę w te barona bety![]()
![]()
![]()
![]()
Dobranoc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E! baron -kożdej we gowie bałamuńcisz a potym do betów prosisz -to teros mosz dwie ,abo i trzy na roz.Bo ewasz tyż się załapie jak bydzie kcioła.stokrotka pisze:baron14 pisze:No i 6......... teraz myśli co tu nakłamać gdzie była i z kim zamiast na lekcji śląskiego u mnie![]()
![]()
![]()
Co nom dosz jak bydziemy u cia
No ba szlachectwo zobowiązuje
Tak tyż może byćewasz pisze:Wole moje bety![]()
![]()
Po co ma sie potym nasz baronik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrej ,spokojnej nocki życzę wszystkim -pa
-
forumowicz