Może jesteście dumni ,że zmasakrowali drugiego człowieka ,że pobili własciciela za spokojne zwrócenie uwagi.Może wyłaczacie telefony po bandyckim napadzie swojego ukochanego syna ,by nie poniósł konsekwencji za bandycki napad ,może macie pretensję do policji ......może tak ich kochacie ,że przesłoniło wam to zdrowe racjonalne myslenie .
Płaczecie przed sądami ,że ktoś śmiał skrzywdzić waszego bandytę synka i błagacie o najnizszy wyrok kary......Może poproscie jednak by syna bndytę stosownie ukarano i nie chowajcie go przed wymiarem sprawiedliwości ,bo kiedys wam odpłaci ,zabije was za waszą chorą gorszą niz rak złośliwy ślepą miłość.
Jestescie często rodzicami ,co dzwonią ,błagają o nocleg w imieniu swojego syna bandyty ,mówicie jak to ktoś gdzieś na polu namiotowym ,kolejne ośrodki wypoczynkowe nie chcą naszych 5 dobrze wychowanych dzieci....
Może zamiast sprzętu ,pieniędzy gadżetów dajcie im dobre wychowanie ,by inny rodzic nie musiał płakać ,by zona nie musiała ratować męża od zabicia ,by policjanci nie musieli mówić ,że ten rok jest najgorszym z wszystkich do tej pory w ich karierze.
Dajcie im wzorce ,dajcie im rower taki za 200 zł ale wychowajcie ich ,a nie tylko hodujcie.
Wiem ,że są też wartościowi młodzi ludzie oczywiście tylko jaki to jest procent w społeczeństwie ,tym młodym? Znikomy ............przed tymi rodzicami chylę czoło .
Tacy kochani ,łysi ,opaleni z autami za wasze pieniądze ,naćpani i pijani non stop ,siejacy popłoch wśród innych ludzi zabiliby mojego męża
Ja też nie zastanawiałam się tylko z sercem mówiłam do nich słoneczka ,teraz każdy młody to bandyta ,bezwzgledny bandyta ,przekonajcie nas ,że tak nie jest.
Nierozumiecie ,a macie bandytów ,bezwzględnych bandytów pod swoim dachem ,których wysyłacie w swiat i bronicie własną piersią ,to kim jesteście wy rodzicie ?
Rozumiem ,że moja wypowiedz wzbudzi emocje i ocenę ,dlatego zastrzegam iż są też mądrzy rodzice i przed nimi chylimy swoje czoła.