Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Rozalio
Ja nie należę do osób, które zadowolą się byle czym ale ten ośrodek jest naprawdę fajny
Ja nie mam większych zastrzeżeń. Już wkrótce się przekonasz i mam nadzieję, że nie będziesz niezadowolona z pobytu
No chyba, że.... Cóż, każdy z nas ma inny charakter i wymagania
Nie obawiajcie się niczego. Bardzo dobra baza zabiegowa, wszystko na miejscu, super obsługa, dużo zabiegów na sali gimnastycznej, dużo chodzimy z kijkami, dużo testów sprawdzających np.: echo, ekg, rotory, bieżnia. Na plażę skrótem ścieżką leśną 1,5 km. a szosą 2 km. Na miejscu macie też kafejkę w której można zorganizować imprezkę. Wycieczki były dwie , jedna Sopot i Gdańsk (Targi Dominikańskie), druga do Krynicy z rejsem statkiem do Fromborka (zwiedzanie) i powrót statkiem do Krynicy i trzecia ma być do Malborka. Dwa wieczorki taneczne oficjalne i ognisko, reszta z własnej inicjatywy. Można imprezować co dziennie jak ktoś sobie potrafi zorganizować czas wieczorny. Pokoje w zasadzie są o podobnym standardzie jedynki, dwójki , trójki. Całość jest podzielona na dwa budynki. Budynek A schorzenia ruchowe i oddechowe a budynek B sercowcy. Jedzenie super , śniadanie i kolacja to stół szwedzki i każdy siada gdzie chce a obiad przy wskazanym stole. To chyba wszystko. Zacznijcie pakowanie.
Dziękujemy
Wypoczywający też pozdrawiają przyszłych wypoczywających. Pogoda się nam popsuła , z rana lało jak z cebra a teraz się trochę uspokoiło ale znów się chmurzy. Dzisiaj mamy wieczorek pożegnalny więc pogoda nie ma większego znaczenia i tak będzie wesoło. Wy też musicie zgrać sobie dobrą paczkę bo przed turnusem chętnych do zabawy było dużo a jak zacząłem organizować wieczorki to okazało się, z nie ma chętnych. Wczoraj bawiliśmy się tylko w sześć osób ale cóż to ich strata. W Zagłobie i na plaży fajne baletki z karaoke bądź facet gra na gitarze na żywo i jest wesoło. Oby i wam tak humory dopisywały to będziecie zadowoleni.
Serdecznie Pozdrawiam przyszłych jak i obecnych kuracjuszy Stegny życząc im wspaniałej pogody,doskonałych zabiegów oraz udanych wieczorków zapoznawczych przy miłej i wspaniałej muzyce oraz wszystkiego czegokolwiek sobie życzą a nie wymieniłem-bawcie się jak najlepiej Pozdrawiam Was. Cześć.