Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest milutko słoneczko świeci lekki wiaterek porusza listkami na drzewach.Temperaturka w okolicach 20 stopni.Szkoda,że z nocnego podglądania nic nie wyszło Jak co roku chmury zasnuły niebo i zakryły widoki Może uda się za rok Pozdrowienia dla wszystkich na forum
principiante , a mnie się udało przed północą w ciągu 15 minut udało mi się zobaczyć na północnym niebie 4 spadające gwiazdy w tym jedną naprawdę imponującą, pozostawiła po sobie piękną smugę na niebie...oj będzie się działo...
...[quote="principiante"]Jest milutko słoneczko świeci lekki wiaterek porusza listkami na drzewach.Temperaturka w okolicach 20 stopni...
sielsko...anielsko... miłego dnia
Irena0404 pisze:principiante , a mnie się udało przed północą w ciągu 15 minut udało mi się zobaczyć na północnym niebie 4 spadające gwiazdy w tym jedną naprawdę imponującą, pozostawiła po sobie piękną smugę na niebie...oj będzie się działo...