Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Kołobrzegu 25-27 lipca SunRise Festival -będzie się działo,będzie głośno
Mnie szczególnie podobają się iluminacje świetlne. Muzyka różna techno ,klubowa. ,dla koneserów gatunku.
Tez Was witam goraco
Niestety, urlop mija jak mgnienie oka....
Ja co prawda w tym roku miałam prawdziwy bal- najpierw 24 dni w sanatorium, póżniej tydzien w pracy i znowu 2 tyg urlopu
No ale na następny bedę dłuuuuugo czekac
W piątek byłam w Gdańsku na jarmarku Ludzi dużo i wszelakich dobroci też pod dostatkiem Zakupiłam suwenir (pajda chleba ze smalcem) ale nie dowiozłam do domu bo zjadłam