A co to są te ....wakacje6basia6 pisze:Medisiu kochaniemedi pisze:Witam ,czy ktoś wie ile czasu ma NFZ na rozpatrzenie skierowania .Skierowanie wpłynęło do NFZ-tu 30 czerwca i nadal w wyszukiwarce znajduję "Bieżący status: SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA OCENĘ LEKARZA BALNEOLOGA"![]()
![]()
nie wiesz, że są wakacje
![]()
![]()
![]()
kolejka do sanatorium 2014 rok
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
Beatko ,moje gratulacje.Wszystko ułożyło się pomyślnie.Beataa2702 pisze:Witam wszystkich.... mówi się że co cię nie zabije, to cię wzmocni ... i ja życiowa pesymistka przy nr ponad 24 tys. mam wymarzony przydział w wymarzone miejsce i termin '' Złota Polska Jesień '' jestem w szoku, bo wczoraj nic nie wskazywało na taki obrót sprawy jak rozmawiałam z panią z NFZ.... a co tam ......hura , hura
![]()
![]()
życzę wszystkim takich niespodzianek
![]()
![]()
Pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz
Beatka z tej radości zapomniała o bożym świecie i się nie odzywaewasz pisze: No Brawo Beatko, brawo, jak się cieszę![]()
![]()
Uff nareszcie się doczekałaś Ty życiowa pesymistko![]()
Aż mi serce skoczyło z radości![]()
A teraz mi tu zaraz napisz - gdzie- kiedy
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Basiu, jestem w szoku6basia6 pisze:To ja miałam farta, albo w warmińsko-mazurskim tak solidnie pracująWniosek wpłynął 13 maja, a 15 maja już został pozytywnie rozpatrzony łącznie z nadaniem szczęśliwego nr 15047
Na dzień dzisiejszy w przeglądarce widnieje nr 12539. Całkiem dobrze idzie
![]()
![]()
Pozdrawiam Wszystkich oczekujących w kolejce i Tych na rozpatrzenie wniosku
![]()
Taki numerek malutki
W naszym dają ponad 100.000
-
forumowicz
Ewuś nr to nie wszystko, mały, czy duży. Najważniejszy jest czas oczekiwania, a ten u mnie wynosi 19 m-cy. Jedne województwa mają większy limit, a inne mniejszy. To zależy od liczby mieszkańców. Ja z tym małym pojadę w tym samym czasie, co Ty z tym dużymewasz pisze: Basiu, jestem w szoku![]()
![]()
wielkim
![]()
![]()
![]()
Taki numerek malutki![]()
![]()
![]()
![]()
W naszym dają ponad 100.000![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Basieńko ja z tym dużym pojadę za 3,5 roku dopiero6basia6 pisze:Ewuś nr to nie wszystko, mały, czy duży. Najważniejszy jest czas oczekiwania, a ten u mnie wynosi 19 m-cy. Jedne województwa mają większy limit, a inne mniejszy. To zależy od liczby mieszkańców. Ja z tym małym pojadę w tym samym czasie, co Ty z tym dużymewasz pisze: Basiu, jestem w szoku![]()
![]()
wielkim
![]()
![]()
![]()
Taki numerek malutki![]()
![]()
![]()
![]()
W naszym dają ponad 100.000![]()
![]()
U nas wniosek składasz po 12 miesiącach od powrotu po ....., a jak Cię zarejestrują to czekasz ponad 30 miesięcy - takie realia mają ci, którzy mieszkają w śląskim