kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: medi »

6basia6 pisze:
medi pisze:Witam ,czy ktoś wie ile czasu ma NFZ na rozpatrzenie skierowania .Skierowanie wpłynęło do NFZ-tu 30 czerwca i nadal w wyszukiwarce znajduję "Bieżący status: SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA OCENĘ LEKARZA BALNEOLOGA" :evil: :evil: :evil:
Medisiu kochanie :kwiat: nie wiesz, że są wakacje ;) :twisted: :lol: :lol:
A co to są te ....wakacje :?: :evil: :evil: :evil: Bo ja coś takiego to ja miałam tylko w szkole ...ale to było już tak dawno ,że zapomniałam :oops:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Beataa2702 pisze:Witam wszystkich :kwiat: .... mówi się że co cię nie zabije, to cię wzmocni ... i ja życiowa pesymistka przy nr ponad 24 tys. mam wymarzony przydział w wymarzone miejsce i termin '' Złota Polska Jesień '' jestem w szoku, bo wczoraj nic nie wskazywało na taki obrót sprawy jak rozmawiałam z panią z NFZ.... a co tam ......hura , hura :lol: :lol: :lol: życzę wszystkim takich niespodzianek :serce: :serce: :serce:
Beatko ,moje gratulacje.Wszystko ułożyło się pomyślnie. :D Napisz ,gdzie wybierasz się złotą polską jesienią?
Pozdrawiam :kwiat:
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

Medi, ja jestem z łódzkiego oddziału NFZ. Kiedyś wnioski były rozpatrywane w przeciągu miesiąca, teraz jest to 6-8 tygodni. Myślę, że i wniosków więcej, i balneologów mniej.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

To ja miałam farta, albo w warmińsko-mazurskim tak solidnie pracują :D Wniosek wpłynął 13 maja, a 15 maja już został pozytywnie rozpatrzony łącznie z nadaniem szczęśliwego nr 15047 :D Na dzień dzisiejszy w przeglądarce widnieje nr 12539. Całkiem dobrze idzie :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Wszystkich oczekujących w kolejce i Tych na rozpatrzenie wniosku :serce: :kwiat:
forumowicz

ewasz pisze: No Brawo Beatko, brawo, jak się cieszę :D :D
Uff nareszcie się doczekałaś Ty życiowa pesymistko :twisted:
Aż mi serce skoczyło z radości :lol: :lol:
A teraz mi tu zaraz napisz - gdzie :?: - kiedy :?: :roll: :lol:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Beatka z tej radości zapomniała o bożym świecie i się nie odzywa ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Na to Basieńko wygląda :lol: :lol:
No cóż - nie dziwię się :lol: :lol: :lol:
Niech dziewczyna ochłonie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:To ja miałam farta, albo w warmińsko-mazurskim tak solidnie pracują :D Wniosek wpłynął 13 maja, a 15 maja już został pozytywnie rozpatrzony łącznie z nadaniem szczęśliwego nr 15047 :D Na dzień dzisiejszy w przeglądarce widnieje nr 12539. Całkiem dobrze idzie :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Wszystkich oczekujących w kolejce i Tych na rozpatrzenie wniosku :serce: :kwiat:
Basiu, jestem w szoku :shock: :shock: :shock: wielkim :shock: :shock: :shock:
Taki numerek malutki :?: :?: :?: :!:
W naszym dają ponad 100.000 :evil: :twisted: :shock:
forumowicz

ewasz pisze: Basiu, jestem w szoku :shock: :shock: :shock: wielkim :shock: :shock: :shock:
Ewuś nr to nie wszystko, mały, czy duży. Najważniejszy jest czas oczekiwania, a ten u mnie wynosi 19 m-cy. Jedne województwa mają większy limit, a inne mniejszy. To zależy od liczby mieszkańców. Ja z tym małym pojadę w tym samym czasie, co Ty z tym dużym :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:
ewasz pisze: Basiu, jestem w szoku :shock: :shock: :shock: wielkim :shock: :shock: :shock:
Ewuś nr to nie wszystko, mały, czy duży. Najważniejszy jest czas oczekiwania, a ten u mnie wynosi 19 m-cy. Jedne województwa mają większy limit, a inne mniejszy. To zależy od liczby mieszkańców. Ja z tym małym pojadę w tym samym czasie, co Ty z tym dużym :)
Basieńko ja z tym dużym pojadę za 3,5 roku dopiero :(
U nas wniosek składasz po 12 miesiącach od powrotu po ....., a jak Cię zarejestrują to czekasz ponad 30 miesięcy - takie realia mają ci, którzy mieszkają w śląskim :(
aneta76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2014 17:36
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: aneta76 »

Witam serdecznie. Jadę :D mam turnus 06-11-2014 do Lądku Zdroju Pawilon 1-lotnik :) Ktoś też jedzie ????
Zablokowany