Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witom
Dzięki za kawa i śniadanko
Widza, że dzisio momy inkszo łobsługa bo baonisko sie zaplontało w betach i wyleść nimoze
No ja Stokrtko łobjod to łon niech nom narychtuje
Chyba, że Go kasi wywioło z doma bo klarka fajno daje
ewasz pisze:Witom
Dzięki za kawa i śniadanko
Widza, że dzisio momy inkszo łobsługa bo baonisko sie zaplontało w betach i wyleść nimoze
No ja Stokrtko łobjod to łon niech nom narychtuje
Chyba, że Go kasi wywioło z doma bo klarka fajno daje
U mie tyż klara blinduje ino że jo byda doma.Łostoł mi się chop i kot dzieciska wyfiurgli z doma -a jo jakosik mom migrena -to tyż siedza doma.
Baron możno pedałuje ,abo siedzi w szynku i bier chlipie
O qrde, to wyciepnij ta migrena z doma
Współczuję, może to taka reakcja na wahania pogodowe
Dzisiaj też chyba zostanę w domciu bo wczoraj troszkę sie przeforsowałam z robotą i bieganiną a moje kosteczki tego zbytnio nie lubią
No ale zobaczymy
Witaj Basieńko
Nie jest tak źle, kobitki nie dadzą umrzeć z głodu
Baron sie wypioł i łobiodu nie podoł to przybiegła Madzia i Basia z poczęstunkiem
Żyć nie umierać
Dzięki piękne, buziaki i również smacznego