Czerniawa Zdrój od 22.08
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Czerniawa Zdrój od 22.08
-
kam27
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2014 15:58
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Hej!! Super pomysł!!! Spotkamy się gdzieś na trasie i polecimy na dwa auta!! Pomyślmy tylko gdzie będzie najlepiej się spotkać no i o której startujemy!! Szczerze to ja nie mam zielonego pojęcia o której było by najlepiej tam być! Bo wiesz....nie wiadomo czy tam pokoje z góry są przydzielone czy kto pierwszy ten lepszy!!!kam27 pisze:hej. właśnie też o tym myślałam o której tam jechać. Czarna, a może my się jakoś zgadajmy i na dwa auta o jednej porze pojedziemy?
Ja myślę żeby być tam przed południem i tak planuje wyjechać z samego rana. No ja mam troszkę drogi i dlatego. Jestem ciekawa jaki przedział wiekowy będzie choc to mało istotne. Bo z tego co widzę jadą sami fajni ludzie .
Pozdrawiam do zobaczenia już wkrótce
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Wiesz, że ja o tym też myślałam!!ancyk85 pisze:Witam
Ja myślę żeby być tam przed południem i tak planuje wyjechać z samego rana. No ja mam troszkę drogi i dlatego. Jestem ciekawa jaki przedział wiekowy będzie choc to mało istotne. Bo z tego co widzę jadą sami fajni ludzie .
Pozdrawiam do zobaczenia już wkrótce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Kochana!!ewasz pisze:Czarna75 - masz ode mnie wielkiego Plusika za awatarek - super![]()
I całokształt![]()
Czarna75Czarna75 pisze: Wiesz, że ja o tym też myślałam!!W sumie fakt.....to mało istotne! Ja mogę zapewnić Cię, że ze mną nie ma opcji nudy!! I to jest pewne!!!
A z moimi pomysłami.....cytując znajomych, którzy dowiedzieli się gdzie jadę.....ojjj.....biedna ta Czerniawa, Czarna oszczędź ja trochę!!A oni dobrze mnie znają!!
A co do przyjazdu...myślisz, że tak o 12 będzie ok? Pozdrawiam!!
Myślę że 12 to będzie najlepiej będziemy mieć dużo czasu na zapoznanie się i rozeznanie po okolicy
Mówisz że diabełek z Ciebie to bardzo dobrze o takich ludzi mi chodzi
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz