ojjj.....tylko mi nie mów, że też jesteś ofiarą sportu!!ancyk85 pisze:Ja również mam nadzieje że po powrocie już nie będę kuśtykiem![]()
Czerniawa Zdrój od 22.08
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Czerniawa Zdrój od 22.08
W sumie to dobrze że w piątek. Cały weekend dla Nas
Będzie się działo coś tak czujeeeeee
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

No musi się dziać!! Jak inaczej, no powiedz mi jak? Przecież nie jedziemy się tam zestarzeć na pustkowiu!!!ancyk85 pisze:Czarna75
W sumie to dobrze że w piątek. Cały weekend dla Nas![]()
Będzie się działo coś tak czujeeeeee
Czarna75 pisze: No musi się dziać!! Jak inaczej, no powiedz mi jak? Przecież nie jedziemy się tam zestarzeć na pustkowiu!!!Przypominam....jedziemy się tam naprawić! A psychiczne nastawienie i dobra zabawa to już połowa sukcesu!!! Ha ha!!! No.....chyba, że moja psychika polegnie podczas pakowania!!! Zastanawiam się jak to ogarnąć, żeby nie ucierpiała przy tym moja Lili....w sensie samochód i udźwignęła to wszystko!!!
![]()
No ja już chyba zaczne od poniedziałku się pakować bo nie wiem jeszcze co tam zabrać. Co dzień coś dokupuje i mam wrażenie że jeszcze czegoś mi brakuje. No również nie wiem jak moja Venia to przeżyje nas jedzie 4 więc będzie mieć ciężko
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Ja już się nie dam zepsuć!!! O nie!!! A do sportu powrócę!!! Już na sali operacyjnej pytałam o to lekarza!!! Obiecał, że tak będzie!!!ancyk85 pisze:Można tak powiedzieć !! Sport to zdrowie póki się go nie przerwie bo później to kontuzja za kontuzją
Rok siedze w domu po dwóch operacjach i nadal kuleje wiec ta rehabilitacja musi mi kolanko naprawić bo nie ma innej obcji !!
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

No to grubo!!! Powiedzmy, że bieganie to jeszcze mogę z bólem serca odpuścić, ale Zumba, boks.....nie ma opcji!!! Mi się udało złamać kość udową!!! Przeciążeniowe złamanie!! Przy czym nawet nie upadłam a ważę tyle co kura wyścigowa!!! Za to jestem takim twardzielem, że z pękającą chodziłam jeszcze 3 tygodnie i na początku trenowałam!!!ancyk85 pisze:Mnie po drugiej operacji powiedział żebym zapomniała o bieganiu![]()
Rok siedze w domu po dwóch operacjach i nadal kuleje wiec ta rehabilitacja musi mi kolanko naprawić bo nie ma innej obcji !!
Czym tu się przejmować jak czegoś nam braknie Czechy nie daleko