Czerniawa Zdrój od 22.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Czerniawa Zdrój od 22.08

Post autor: Czarna75 »

ancyk85 pisze:Ja również mam nadzieje że po powrocie już nie będę kuśtykiem :D :D
ojjj.....tylko mi nie mów, że też jesteś ofiarą sportu!!
Awatar użytkownika
ancyk85
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2014 12:43
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: ancyk85 »

Czarna75
W sumie to dobrze że w piątek. Cały weekend dla Nas :D
Będzie się działo coś tak czujeeeeee :twisted:
Awatar użytkownika
ancyk85
Kuracjusz
Kuracjusz

Można tak powiedzieć !! Sport to zdrowie póki się go nie przerwie bo później to kontuzja za kontuzją :D
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ancyk85 pisze:Czarna75
W sumie to dobrze że w piątek. Cały weekend dla Nas :D
Będzie się działo coś tak czujeeeeee :twisted:
No musi się dziać!! Jak inaczej, no powiedz mi jak? Przecież nie jedziemy się tam zestarzeć na pustkowiu!!! :D Przypominam....jedziemy się tam naprawić! A psychiczne nastawienie i dobra zabawa to już połowa sukcesu!!! Ha ha!!! No.....chyba, że moja psychika polegnie podczas pakowania!!! Zastanawiam się jak to ogarnąć, żeby nie ucierpiała przy tym moja Lili....w sensie samochód i udźwignęła to wszystko!!! ;) ;)
Awatar użytkownika
ancyk85
Kuracjusz
Kuracjusz

Czarna75 pisze: No musi się dziać!! Jak inaczej, no powiedz mi jak? Przecież nie jedziemy się tam zestarzeć na pustkowiu!!! :D Przypominam....jedziemy się tam naprawić! A psychiczne nastawienie i dobra zabawa to już połowa sukcesu!!! Ha ha!!! No.....chyba, że moja psychika polegnie podczas pakowania!!! Zastanawiam się jak to ogarnąć, żeby nie ucierpiała przy tym moja Lili....w sensie samochód i udźwignęła to wszystko!!! ;) ;)

No ja już chyba zaczne od poniedziałku się pakować bo nie wiem jeszcze co tam zabrać. Co dzień coś dokupuje i mam wrażenie że jeszcze czegoś mi brakuje. No również nie wiem jak moja Venia to przeżyje nas jedzie 4 więc będzie mieć ciężko :D
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ancyk85 pisze:Można tak powiedzieć !! Sport to zdrowie póki się go nie przerwie bo później to kontuzja za kontuzją :D
Ja już się nie dam zepsuć!!! O nie!!! A do sportu powrócę!!! Już na sali operacyjnej pytałam o to lekarza!!! Obiecał, że tak będzie!!! :D A ja trzymam go za słowo!! Przy drugim pytaniu co prawda poległ ze śmiechu bo brzmiało.....a wrócę do biegania na szpilkach?? Cała ja.....nawet tam rozluźniłam towarzystwo!! :D
Awatar użytkownika
ancyk85
Kuracjusz
Kuracjusz

Mnie po drugiej operacji powiedział żebym zapomniała o bieganiu :(
Rok siedze w domu po dwóch operacjach i nadal kuleje wiec ta rehabilitacja musi mi kolanko naprawić bo nie ma innej obcji !! :D
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To tak jak ja!! Gromadzę, dokupuję i wciąż mam wrażenie, że czegoś mi brakuje!!! A przecież nie jedziemy na bezludną wyspę!! Ha ha!!! A moja Lili to Ford Puma, więc szału z ładownością nie ma!! :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ancyk85 pisze:Mnie po drugiej operacji powiedział żebym zapomniała o bieganiu :(
Rok siedze w domu po dwóch operacjach i nadal kuleje wiec ta rehabilitacja musi mi kolanko naprawić bo nie ma innej obcji !! :D
No to grubo!!! Powiedzmy, że bieganie to jeszcze mogę z bólem serca odpuścić, ale Zumba, boks.....nie ma opcji!!! Mi się udało złamać kość udową!!! Przeciążeniowe złamanie!! Przy czym nawet nie upadłam a ważę tyle co kura wyścigowa!!! Za to jestem takim twardzielem, że z pękającą chodziłam jeszcze 3 tygodnie i na początku trenowałam!!! :D
Awatar użytkownika
ancyk85
Kuracjusz
Kuracjusz

Moja Venia to Vectra Kombi więc jest pojemna i musi naszą 4 ogarnąć :)
Czym tu się przejmować jak czegoś nam braknie Czechy nie daleko :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ