Twarda babka z Ciebie
No ja troszkę waże wiecej ale jak wróce do normalnego trybu życią to i wrócę to swojej wagi
Trzymaj się kochana widzimy się już za tydz.
Buziaczki :*

A wiesz co w Czechach jest najlepsze!?ancyk85 pisze:Moja Venia to Vectra Kombi więc jest pojemna i musi naszą 4 ogarnąć
Czym tu się przejmować jak czegoś nam braknie Czechy nie daleko![]()
![]()

Ty też się 3-maj!!! Buziaki!!!!ancyk85 pisze:U mnie to jednak lajt przy Twoim
Twarda babka z Ciebie![]()
![]()
No ja troszkę waże wiecej ale jak wróce do normalnego trybu życią to i wrócę to swojej wagi
Trzymaj się kochana widzimy się już za tydz.
Buziaczki :*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To Twoje ADHD jest pozytywne więc wszystko OK, tak trzymajCzarna75 pisze:Dziękuję Kochana!!ewasz pisze:Czarna75 - masz ode mnie wielkiego Plusika za awatarek - super![]()
I całokształt![]()
![]()
To taka moja animowana wersja!! I do tego spokojniejsza!!! Zobacz jak ślicznie siedzi!!! Ja w ciągłym ruchu!! Ach.....to moje nie zdiagnozowane ADHD!!
![]()

Dla Ciebie też pozdrowionka Kochana!!! Buziaczki!!ewasz pisze:Fajne dziewczyny jesteście (diablice)![]()
![]()
Pozdrawiam Was serdecznie![]()

Ej tam!!! Kochana mi bardziej nie jest do śmiechu jak nie mogę rano wstać!! Dzwoni bezlitosny budzik, myślę....jeszcze pięć minut!! Budzę się iewasz pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to pięknie napisałaś, choć do końca to takie śmieszne nie jest jak nie można spać![]()
![]()
Pozdrawiam![]()

No tak, trudno się dziwić, onegdaj też tak miałamCzarna75 pisze:Ej tam!!! Kochana mi bardziej nie jest do śmiechu jak nie mogę rano wstać!! Dzwoni bezlitosny budzik, myślę....jeszcze pięć minut!! Budzę się iewasz pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to pięknie napisałaś, choć do końca to takie śmieszne nie jest jak nie można spać![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
minęła godzina!! Jeszcze nikt nie wymyślił budzika, który uruchamia kroplówkę z kawą, albo pionizuje i daje rozruchowego kopniaka!! Ha ha!! Więc śmiało mogę powiedzieć, że biegam co rano.....po mieszkaniu z okrzykiem....ZASPAŁAM!!!!
![]()