kolobrzeg sanatorium Mesko

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
urszula12
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 20:01

kolobrzeg sanatorium Mesko

Post autor: urszula12 »

Witam wszystkich na tym forum i mam pytanko bo wyjezdzam po raz pierwszy do sanatorium Mesko w Kolobrzegu i nie wiem co ze soba zabrac .Podobno nie ma tam internetu i basenu.Mimo tego minusu obsluga jak i zabiegi sa na wysokim poziomie co sie dowiedzialam z internetu.Jesli ktos mogl by mi na ten temat udzielic jakiejs informacji to bardzo bym byla wdzieczna .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: kolobrzeg sanatorium Mesko

Post autor: jan19557 »

Ula najważniejsze co musisz zabrać ze sobą to dobry humor i kasa a reszta znajdzie się na miejscu. Jeśli szukasz wiadomości to wstukaj sobie w prawym górnym rogu nazwę sanatorium i miasto i wszystkiego się dowiesz albo zadzwoń do ośrodka i wszystkiego się dowiesz na recepcji czyli u źródła. Życzę miłego pobytu i dobrego towarzystwa.
urszula12
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzieki za informacje znalazlam ta strone jest super duzo sie dowiedzialam mysle ze bedzie fajnie Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak byłam w Kołobrzegu, co prawda trzy lata temu, to byłam w Mesko na dancingu. Miło wspominam, bo fajnie się tam wybawiłam. Mesko ma fajny klimat. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

urszula12 pisze:Witam wszystkich na tym forum i mam pytanko bo wyjezdzam po raz pierwszy do sanatorium Mesko w Kolobrzegu i nie wiem co ze soba zabrac .Podobno nie ma tam internetu i basenu.Mimo tego minusu obsluga jak i zabiegi sa na wysokim poziomie co sie dowiedzialam z internetu.Jesli ktos mogl by mi na ten temat udzielic jakiejs informacji to bardzo bym byla wdzieczna .Pozdrawiam
Witaj Urszula12
Też słyszałam,że jest problem z dostępem do internetu.Mesko to bardzo dobre sanatorium.Z bazą zabiegową na miejscu,przytulną i elegancką kawiarenką z miejscem do tańczenia .Co ze sobą zabrać? Na pewno sportowy strój i obuwie do ćwiczeń i wyjść na spacery nad morze.Nie wiem w jakim terminie jedziesz.Ciepła kurtka od deszczu i wiatru z pewnością się przyda.Oczywiście trzeba wziąć inne rzeczy na 3 tygodnie.Sanatorium na pewno będzie organizować wycieczki po Kołobrzegu i dalsze np do Berlina .Warto z tej formy wolnego czasu skorzystać.Kołobrzeg to duży kurort ,nie będziesz narzekać na nudę.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. :kwiat:
urszula12
Kuracjusz
Kuracjusz

dzieki za wszystkie informacje wyjezdzam koniec wrzesnia i pazdziernik na 28 dni
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

urszula12 pisze:dzieki za wszystkie informacje wyjezdzam koniec wrzesnia i pazdziernik na 28 dni
Urszula12
Jesteśmy na forum ,pomagamy sobie nawzajem i udzielamy informacji na tematy związane z pobytami sanatoryjnymi.
Jedziesz na 28 dni ...to wypoczniesz w kurorcie. :)
Pozdrowionka :kwiat:
urszula12
Kuracjusz
Kuracjusz

mam jeszcze jedno pytanko czy w sanatorium moge zaplacic karta czy musze miec gotowke i czy w poblizu jest bankomatjesli tak to z jakiego banku
forumowicz

Post autor: forumowicz »

urszula12 pisze:mam jeszcze jedno pytanko czy w sanatorium moge zaplacic karta czy musze miec gotowke i czy w poblizu jest bankomatjesli tak to z jakiego banku
urszula12 w dzisiejszych czasach, to chyba nie ma ośrodka, gdzie nie można by było płacić kartą. Jedyną opłatą, której nie uiścisz jest opłata klimatyczna. A jeśli chcesz mieć 100% pewność, to po prostu zadzwoń na recepcję i dowiesz się wszystkiego ze szczegółami.
Pozdrawiam :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ