Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj w wyszukiwarce pojawiła się informacja że wysłane do weryfikacji. W poniedziałek idę do lekarki żeby to przyspieszyć tzn. żeby to jak najszybciej odesłała do nfz ew. sama zaniosę jak można, tylko czy do poniedziałku to dojdzie do przychodni
Witam wszystkich oczekujących.Dziś mam nr. 4840 jestem ze Śląskiego NFZ dzwoniłam do naszego funduszu kiedy mogę dostać skierowanie do sanatorium.Poinformowali mnie, ze mogę wyjechać gdzieś listopad grudzień nawet styczeń, w styczniu będzie dwa lata mego czekania.I nawet powiedzieli mi gdzie wyjadę,Ciechocinek, jak tam jest zimą? sama jestem ciekawa. Czy może ktoś był jesienią lub zimą jestem ciekawa opini pozdrawiam.
Krystyno 60 ....pytasz o Ciechocinek tam zawsze jest co robić są parki ,deptak oczywiście latem ma to zupełnie inny urok poprzez ukwiecenie tych miejsc.Jeśli lubisz pląsy to na pewno nie będziesz się nudzić .Pozdrawiam Ciebie ...oczekuje w podobnym czasie na sanatorium może to również będzie Ciechocinek.
Witam Cię Krystyno mam pytanie jak to możliwe że masz nr 4800 i dopiero możesz wyjechać zimą ja mam 3000 tys i mam nadzieję na pażdziernik a w dodatku jeszcze Ci powiedzieli że do Ciechocinka to ja nie wiem jak to jest każdy NFZ ma swoje reguły ..... ja już nie mogę się doczekać kiedy dostanę zawiadomienie o wyjeździe ..... jeśli chodzi o Ciechocinek to nie słyszałam żeby ktoś nie był zadowolony z pobytu tam podobno jest super .... pozdrawiam ......
Witajcie czeka ktoś może z numerem 3000 tys jestem z Wielkopolski na wyjazd - byłoby o czym pogadać razem jakoś raźniej pozdrawiam odzywajcie się proszę ...