Kołobrzeg - Perła Bałtyku 1.10

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Kołobrzeg - Perła Bałtyku 1.10

Post autor: Robeo »

Czy ktoś wybiera się na turnus od 1,10 ? Dajcie znać. Liczę na młodsze pokolenie :D
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Kołobrzeg - Perła Bałtyku 1.10

Post autor: margolka63 »

Młodsze, czyli jakie? :roll:
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Żeby nie było, że jestem negatywnie nastawiony do starszych, ale człowiek lepiej się czuje w towarzystwie ze swoich lat, a nawet młodszym. Każdy wiek do 40-tki, to osoba z mojego przedziału :D
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

No OK, nie łapię sie wiekowo! :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wymagania co do przedziału spełniam,tylko turnus zaczynam 11.10,w Etnie.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To żadne wymagania, ale jest oczywiste, że rówieśnicy lepiej się rozumieją ;) Czyli wygląda na to, że przez jakieś 11 dni jeszcze będę. Może będzie okazja gdzieś się spotkać, pospacerować... żeby nie wałęsać się samemu :)
forumowicz

Ha,ha,jasne ,ja bywam na zabiegach tanecznych w Bałtyku,lub disco w Aqwariusie,tam jest super!!!.Spacerki owszem,kawa i dobre ciasto :lol:
forumowicz

W zeszłym roku zebraliśmy 11 osobową grupę,czas płynął za szybko-bilard,kręgle,zajefajne towarzystwo!!! :twisted:
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadę pierwszy raz do sanatorium, nawet nie liczę na aż tyle atrakcji i "zabiegów". Zresztą - zobaczymy jak to będzie... ;)
forumowicz

Ja jadę już po raz 4(wypadek w pracy).Zabiegi do obiadu,zapewniam że póżniej nie będziesz się nudził.Tak naprawdę zależy na jakie towarzystwo trafisz ;) .Nam ciągle brakowało czasu,lataliśmy jak podlotki :oops: Każdy pobyt w sanatorium(wszystkie w Kołobrzegu)wspominam bardzo "pozytywnie" a to za sprawą właśnie otoczenia,jakoś miałam szczęście trafiać na tak samo jak ja pozytywnie zakręconych ludzi ;) Pozdrowionka :D
ODPOWIEDZ