Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kociu pisze:spotkasz bo obie tam pujdymy i na zgode z piersówecki se pociągnymy
Kociu małe sprostowanie ja sie nigdzie z Tobą nie wybieram przykro mi jeżeli myślałaś że bede z Tobą balowała [/quotMałe
Małe sprostowanie do Malgorzatys
Droga moja bardzo mi przykro ze nie napijesz sie z piersióweczki z nami i nie bedziesz balować ,ale to tyczyło sie do Margotki
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
Nie wiem czy Margotka skusi się na picie z piersióweczki ..znając ją raczej gustuję w dobrej zastawie
pozdrawiam również serdecznie i życze miłego dnia
[quote="malgorzatas"]Nie wiem czy Margotka skusi się na picie z piersióweczki ..znając ją raczej gustuję w dobrej zastawie
pozdrawiam również serdecznie i życze miłego dnia :kwiat
według mnie nie waże Z CZEGO SIĘ PIJE WAŻNE Z KIM I CO