Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgoś ja byłam w barze mlecznym w Poznaniu ul. Podgórna tak na rogu a zaraz obok jest centrum handlowe. Co prawda to już nie jest taki bar mleczny jak za dawnych lat ale jedzonko dobre i niedrogie.
agunia3 pisze:Małgoś ja byłam w barze mlecznym w Poznaniu ul. Podgórna tak na rogu a zaraz obok jest centrum handlowe. Co prawda to już nie jest taki bar mleczny jak za dawnych lat ale jedzonko dobre i niedrogie.
Juz wiem agus:-) gdzie to jest:-) ale ja nie korzystam z barow:-) pozdrawiam:-) ale jak bede w tym miejscu to zobacze:-)
Agus ja ciebie rozumiem:-) ale mi nie oplaca sie jechac o 17h do baru dla jednej osoby na drugi koniec miasta:-) co innego jak ktos pracuje i ma blisko to jak najbardziej niech korzysta:-) ja tez jak tam befe to wejde i zobacze ta Pyre:-)