"Trojan"w Lądku Zdój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 20:28

Re: "Trojan"w Lądku Zdój

Post autor: Mirasek40 »

Witam Serdecznie ja jade 4 Października tego roku tam z Zusu jestem z Zabrza wiec jesli ktos tam sie wybiera prosze o Kontakt- GG-28058729 lub na maila [email].pl
didek
Na forum od: 30 sie 2012 09:12

Post autor: didek »

ja rownież mam turnus od 4.10 w trojanie;) jestem z pyskowic chetnie sie z kimś zabiore oczywiście nic za darmo :)
jade do sanatorium pierwszy raz wiec doswiadczonych kuracjuszy prosze o rade i napiszcie co trzeba wziąść??? pzdr didek
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jak widzisz nikt nie napisze co wziasc i jak tam jest ........zupelna cisza
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Czy Ktoś jeszcze jedzie do Lądka Zdroju a Dokładniej do Trojana 4 Października Roku Pańskiego 2012 ??????????????
Czekam na GG - 28058729
didek

jeszcze trochę czasu jest wiec cierpliwości:P
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Cześć didek, pytasz co wziąć do sanatorium najlepiej dużo sportowych ubrań, buty sportowe, coś na basen oraz coś na wyjście a i buty do chodzenia po górach ja lubisz są bardzo fajne skałki i parę niskich górek do zdobycia , basen w sanatorium Wojciech. Jak masz jeszcze jakieś pytania to napisz chętnie udzielę odpowiedzi :) pozdrowienia
Bokol
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sie 2012 18:24

Post autor: Bokol »

Bella,zobacz w moim watku,ktos jedzie z Zabrza,wiec moze sie zabierzesz,pozdro :)
didek

witam witam:)
Panowie i Panie jak tam przygotowania do wyjazdu :?: Walizki już spakowane :?:
Już niedługo, jeszcze tylko tydzień i Lądek jest NASZ :D
Oby jesień przyszła tego roku dopiero 29 października!!
Pozdrawiam i odliczam dni go spotkania w realu ;) didek
Mirasek40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Szkoda Jednego..............Ze Czlowiek musi tutaj przesiadywac Żenada !!!!!! Personel ...............................hahahahah o 22-00 spac !!!! bo.....zgasze swiatloi koniec...Nie odzywaj sie bo..................!!!!! Biegajacypies pod nogami na stolowce szkoda pisania nawet o tym miejscu szkoda czasu na te pisanie........... W ZYCIU JUZ NIE PRZYJADE TUTAJ !!!!!
ODPOWIEDZ