Bialy Orzel 17 pazdziernika

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mignon
Na forum od: 03 sie 2012 22:19

Bialy Orzel 17 pazdziernika

Post autor: Mignon »

Wyjezdzam z Lublina na turnus od 17 pazdziernika do Iwonicza do sanatorium Bialy Orzel, moge zabrac maks cztery osoby.
Osoby zainteresowane wspolnym wyjazdm bardzo prosze o deklaracje na forum, wowczas podam na prv nr telefonu do omowienia szczegolow.
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Bialy Orzel 17 pazdziernika

Post autor: alapa »

Witam :) bardzo się cieszę, że nie będę sama. Też mam skierowanie do Białego Orła w tym terminie. Z dotarciem na miejsce nie będzie problemu gdyż jest Bus i autobus. Mam nadzieje, że się spotkamy i wspólnie spędzimy fajnie czas. Pozdrawiam
Barbara1957
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2012 17:10

Post autor: Barbara1957 »

Współczuję Wam bardzo że dostaliście takie sanatorium!!! Stara waląca się rudera,na zdjęciu w necie wyglada ładnie.Na zabiegi bedziecie chodzić 2 kim więc brać zabiegi po sniadaniu,i biegiem bedziecie na nie wracać i można dostać zapalenia pluc,jak moja koleżanka,po borowinie goracej giniła w zimno n sniadanie!!! Paranoja! Kto tak ustawia zabiegi????????????
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Ja zakładam, że będzie bardzo dobrze i z takim nastawieniem się tam wybieram. Pozdrawiam wszystkich, którzy już tam są i którzy wyjadą w niedalekiej przyszłości. :)
rozaalkaa
Na forum od: 21 kwie 2012 19:19

Post autor: rozaalkaa »

ktoskto pisze ze na zabiegi zbialego orla trzeba chodzic 2 km chybanie byl nigdy w iwoniczu to nie prawda ja bylam w maju wstarych lazienkach i na zabiegi bylobardzi blisko abialy orzel jest tuz za lazienkami .jesli ktossie orientuje to prosze o odpowiedz po jakim czasie od powrotu zsanatorium mozna skladacwniosek o ponowny wyjazd ,jaslyszalam ze dopiero w nastepnym roku.czy to prawda czeka sie okolo 2 lat to w sumie 3 lata by to trwalo .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

rozaalka :D Ja tez byłam w maju w Iwoniczu, tylko,ze w Piascie. Moze i mijałysmy sie na deptaku? :D

Z Białego Orła na bazę zabiegowa jest max.10 minut drogi. Trzeba przejśc przez cały deptak...w zimie średnia przyjemność, ale latem? Bez problemu!
jarek63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 21:37

Post autor: jarek63 »

Na początku pażdziernika chcę pojechać do Iwonicza Zdrój gdzie jest fajnie ?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam! Jeśli interesuje Cię sanatorium to w Iwoniczu byłam w Wiśle i w Górniku . Jeśli nie bardzo zależy Ci na basenie to polecałabym Górnik , jeśli zaś basen jest ważny to Sanvit choć o tym miejscu tylko słyszałam . Jeśli prywatnie to polecam pokoje nad pocztą . Lokalizacja bardzo dobra , warunki świetne a cena 56 zł za dwie osoby (2x28) takiej ceny i takich warunków chyba w Iwoniczu się więcej nie znajdzie. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru i miłego wypoczynku :)
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czasu coraz mniej, a chętnych na wyjazd do Iwonicza nie widać (przynajmniej na tym forum). To nie możliwe, aby na turnusie były 2 osoby. Zmienić plany?
Mignon
Na forum od: 03 sie 2012 22:19

Post autor: Mignon »

alapa, jak widac jest Nas tylko dwoje ...
ODPOWIEDZ