wielka pieniawa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
stan57
Na forum od: 17 sie 2014 21:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

wielka pieniawa

Post autor: stan57 »

kto był w tym roku ze skierowaniem z zus jak tam jest czy zusowcy mogą zabukować pokój 1 osobowy; jakie żarcie i zabiegi na kardiologi jakie atrakcje dla kuracjuszy pytam bo jadę we wrześniu
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: wielka pieniawa

Post autor: ewiko »

ŻARCIE ? ...... no cóż , trudno powiedzieć bo z takim się nie spotkałam ale wyżywienie SUPER.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

stan57 pisze:kto był w tym roku ze skierowaniem z zus jak tam jest czy zusowcy mogą zabukować pokój 1 osobowy; jakie żarcie i zabiegi na kardiologi jakie atrakcje dla kuracjuszy pytam bo jadę we wrześniu
Witaj stan , byłam w tym roku w Wielkiej Pieniawie , nie jest istotne skąd masz skierowanie , pokój jednoosobowy możesz sobie zarezerwować , zadzwoń do recepcji , numer telefonu podany masz na skierowaniu , radzę Ci zrobić to jak najszybciej , liczy się "kto pierwszy ten lepszy" . Ja rezerwowałam sobie jedynkę na początku stycznia a turnus rozpoczynałam w połowie lutego , i już wtedy był to ostatni wolny pokój .
Wyżywienie dobre , jak dla mnie było wystarczające , dokupywałam jedynie owoce .
Życzę udanego pobytu :kwiat:
stan57
Na forum od: 17 sie 2014 21:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: stan57 »

dzięki :kwiat:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kama »

Wiaj stan! W wielkiej pieniawie bylam 2012 również we wrześniu. Bylo super, zabiegi wszystkie na miejscu, okolica piekna. Milego pobytu, trafionych zabiegów
ODPOWIEDZ