Stegna Fala od 23.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Stegna Fala od 23.08

Post autor: teśka »

Witaj Rozalko :)
Kawiarenka oczywiście sanatoryjna bo przecież musimy najpierw zebrać siły i towarzystwo na dalsze wypady w teren :)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

teśka pisze:Witaj Alku :)
Ja i dziewczyny, z którymi mam kontakt wiemy, że to będzie fajny, pogodny i pełen uśmiechu pobyt :D
Pozdrawiam :kwiat:
Witaj Tesia :kwiat:
Szkoda, że nie moge być wtenczas z Wami, oj by dla duszy i ciała się działo ;)

Witaj Różyczka :kwiat:
Nie będzie Mi dane Cię poznać, ale login sam mówi za siebie ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Ja już jestem w domku a wy się męczcie w miłym towarzystwie. Kafejkę macie na miejscu. Zostawiłem wam troszkę fajnej muzy bo przy jej muzyce nie dało się bawić. Ściągnęła sobie ode mnie trochę i dopiero zaczęły się tańce. Musicie jej tylko wcześniej dawać znać bo inaczej będą nici z tańców, mocno kaprysi. Polecam też bar Zagłoba z karaoke. Dobrej zabawy.
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

Witam ... Ja jadę do Stegny Fala od 28 listopada 2014 i nie wiem jak tam jest ...Może ktoś kto już tam był niedawno napisze coś nowego i aktualnego .... jakie zabiegi ,,,,pokoje ....obsługa ....pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05

Post autor: bodana2 »

bodana2 pisze:
bozena180 pisze:Witam :kwiat: dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka :) Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Witam, proszę o informację kiedy miałaś komisję i czy tylko Stegnę Ci proponowano? Jak było na komisji?
Wcześniej zadałam CI powyższe pytanie. Czy mogę liczyć na odpowiedź?
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bodana2 pisze: Witam, proszę o informację kiedy miałaś komisję i czy tylko Stegnę Ci proponowano? Jak było na komisji?
Wcześniej zadałam CI powyższe pytanie. Czy mogę liczyć na odpowiedź?[/quote]

Witam ja stawałam na komisję rentową dostałam ją do maja 2015 roku i pani doktor powiedział mi że pojadę jeszcze raz przed kolejna operacją do sanatorium. Nie powiedział mi gdzie i kiedy, jak dostała skierowanie z ZUS dopiero okazało się ze jadę do Stegny. :( Znam tą miejscowość bo co roku jeżdżę tam latem, a tu sanatorium byłam w szoku .... :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bozena180 pisze:Witam ... Ja jadę do Stegny Fala od 28 listopada 2014 i nie wiem jak tam jest ...Może ktoś kto już tam był niedawno napisze coś nowego i aktualnego .... jakie zabiegi ,,,,pokoje ....obsługa ....pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Bożena Jeśli wklepałaś sobie w prawym górnym rogu "fala-stegna" i to co jest na stronie internetowej fali to wiesz w zasadzie wszystko poza tym, że przed wejściem głównym zbudowali mini tężnie podświetloną diodami zmieniającymi kolor co bardzo ładnie wygląda. Pokoje są 1, 2, i 3-osobowe, obsługa młodziutka i wręcz przemiła. Zależy tylko z jakiego schorzenia jedziesz. Blok B- sercowcy a blok A oddechowe i ruchowe. Wifi tylko obok recepcji. Na początku jest robione badanie na bieżni i od tego zależą zabiegi, które można zmienić w trakcie pobytu. Dużo jest zajęć na sali gimnastycznej przed i po obiedzie. Zabiegi trwają nawet do godz. 16,00 a czasem jeszcze są obowiązkowe pogadanki na temat schorzeń. Przed tobą jeszcze sporo czasu więc może jeszcze ktoś coś napisze ale raczej większego znaczenia nie będzie to miało. To będą tylko własne odczucia do których każdy z nas ma prawo. Życzę miłego pobytu i pogody ducha.
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jan19557 bardzo dziękuję za odpowiedz :kwiat: wiem każdy z nas ma inne odczucia co do sanatorium ludzi zabiegów :kwiat: ale chodziło mi w sumie o pokoje, zabiegi, posiłki :kwiat: :kwiat: jeszcze raz dziękuję
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Poczytaj moje posty z ostatniego miesiąca. Wszystko jest opisane. :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Witam :kwiat:
Mój pobyt w Fali trwa od piątku a ja nie mogę się zaklimatyzować :(
Ośrodek jak dla mnie bez większych zastrzeżeń, nie dostrzegam rażących minusów.
Ludzie fajni, tylko ja........ tęsknię do domu bo moja córcia została tam sama :(
Czy tak będzie cały turnus? Nie wiem.... :roll:

Pozdrawiam serdecznie :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ