Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy zdarzyło się Wam, że od pierwszego dnia pobyt w sanatorium nie cieszy tak jak wcześniejsze wyjazdy?
Mimo tego, że mieliście fajnych ludzi obok siebie w jednej chwili znaleźlibyście się w domu?
Nigdy tego nie doświadczyłam, a teraz.........
Witam Cię Tesiu jak w powiedzonku-pierwsze koty za ...płoty czasami nie mamy ochoty iść na jakąś imprezę,a okazuje się że wypadnie wspaniale Pozdrawiam Serdecznie z nadzieją że wszystko ułoży się pomyślnie i pobyt będzie jak zwykle sympatyczny i miło będziesz go wspominać przyjemnej rehabilitacji i odpoczynku
Witaj Tesiu doświadczyłam podobnego uczucia ale byłam wtedy przed operacją.Może wtedy zaważyło to na całym pobycie. Niestety nie trafiłam na "zgraną ekipę" ale miejsce wynagrodziło mi wszystko. Do tej pory z sentymentem wspominam tamten pobyt. Daj sobie szansę,może jeszcze wszystko się ułoży i wrócisz do domu zadowolona.Pozdrawiam serdecznie,życząc miłego pobytu i udanej rehabilitacji
Nos do góry, pierś do przodu,a smutki do....kąta jak może się smucić tak pogodna osoba jak Ty potrzebujesz chyba wzięcia na kolano i......pogonienia tego nastroju
Och Tesiu, w tej chwili przechodzę przez to samo. Najwyraźniej to depresja spowodowana problemami których niestety nam nie brakuje. Być może organizm wyczuwa zbliżającą się jesień i to również może być przyczyną. Jest to okropny stan ducha z którego bardzo ciężko wyjść. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego towarzystwa przy którym się odnajdziesz