Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nic takiego nie istnieje to tylko kłamstwa jedne wielkie kłamstwa...................................................................miłość żałosne............
Kruszynko, z pewnością wydarzyło sie w Twoim życiu coś, co powoduje Twój nastrój.......Życie jest przewrotne.W jednej chwili doświadczamy róznych uczuć: miłości, nienawiści, radości, smutku.....Mam nadzieję, że to przejściowe ( byłam też w kąciku poezji)
" I gdy tak myślę, to tak rozpaczliwie tęsknię za Tobą, że chce mi się płakać. I nie jestem pewien, czy z tego smutku, że tak tęsknię, czy z tej radości, że mogę tęsknić."
J.L.Wiśniewski
Moja droga nie spotkałem jeszcze ludzi którzy spotkaliby się w dobrym momencie swojego życia pomyśl o tym