Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny, wszystko można jeść, nawet "smażony boczunio" tylko że z umiarem. Jestem "mądra" bo przeszłam kilka wykładów w instytucie żywności i żywienia w Warszawie. Dawno temu to było, ale zanim do tego dojrzałam upłynęło jeszcze 5 lat. Dopiero po tym czasie bogata w teorię wzięłam się za praktykę i efekt był taki, iż w ciągu 9 miesiący schudłam 25 kg. Kolejne 8 kg było już w sanatorium w Ciechocinku ale dopiero po 2 latach. Kiedy po 2 latach nic a nic nie przytyłam zafundowałam sobie w sanatorium dietę 1000 kalorii. Nie stosowałam się do niej ściśle. Wg mnie jadłam nie 1000 kalorii dziennie a 1500 kalorii, ale też schudłam. O tym pisałam we wcześniejszym poście
Rachel ja też myślę o diecie 1000 cal, bo wiadomo, że zawsze można sie na coś skusić, więc by było ok, chudnąć już nie muszę, ale przytyć tym bardziej nie
Oj ,Zbyszku kiedy to nie o wygląd chodzi tylko o zdrowie i komfort życia Każdy kilogram masy ciała x 7 = obciążenie jednego kolana Ból jest bardzo silnym środkiem odchudzającym