UNIEJÓW PARK

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

UNIEJÓW PARK

Post autor: halina »

Wyjeżdżam do sanatorium do Uniejowa w dniu 26.08.2012. Czy ktoś jedzie z trójmiasta?
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: UNIEJÓW PARK

Czy ktoś ma jeszcze turnus 26.08.2012 w Uniejowie, bo nikt nie pisze, mam nadzieję, że nie będę tam sama :( Proszę o kontakt osoby które wyjeżdżają bądź osoby które już tam były i napiszą jak tam jest :) Pozdrawiam !
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witaj.
Trafiłaś w dziesiątkę.Masz super miejsce o ile lubisz kąpiele w termach.Napisz czy ten wyjazd to z ZUS czy NFZ?A o towarzystwo się nie martw,nie będziesz sama.Mało osób wyjeżdzających zagląda na forum,a jak zaglądają to się nie logują.Wiem bo jak wyjeżdzałam 2 lata temu na turnus też szukałam towarzystwa to nikt nie odpisał,a pózniej się okazałó,że czytali.
Pozdrawiam i życzę miłych chwil.
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Ja jadę z Zus-u. Myślałam, że odezwą się osoby, które też tam jadą...:( Szukałam na różnych forach informacji o tym sanatorium, ale coś jest mało tych informacji od kuracjuszy. Samo sanatorium wygląda pięknie, ciekawa jestem jak jest w rzeczywistości. Troszkę mam problem z dojazdem. Jestem z Trójmiasta i będę jechać pociągiem i nie bardzo wiem gdzie powinnam wysiąść :( Czy powinnam jechać pociągiem do Łodzi a potem do Uniejowa autobusem, a może powinnam wysiąść szybciej? Bardo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Witam
Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki połączeń "e-podróżnik", którą z pewnością znajdziesz w sieci. Jest chyba nawet bezpośrednie połączenie z Gdańska do Uniejowa, z tym że przyjeżdża na miejsce po 22.00, ponadto jest sporo połączeń przez Poznań.
Ale wyszukiwarki internetowe mają jedną wadę, nie zawsze są aktualizowane na bieżąco - najlepiej spytać w informacji na dworcu.
Życzę udanego wypoczynku
Pozdrawiam
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Violet dziękuję Ci za informację :) Pozdrawiam.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witaj.
Sprawdzałam w połączeniach do Uniejowa to jest chyba PKS bezpośredni z Gdańska po 16 i 22 z minutami na miejscu.
Napisałam Ci wiadomość na Pw.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Halino, uściślając dane danny55 :D
Autobus wyrusza o 16.30 z dworca autobusowego w Gdańsku
Przewoźnik to Nadgoplańska Komunikacja Autobusowa w Kruszwicy
Przyjazd do Uniejowa o 22.03 czyli podróż trwa ca 5,5 godziny
Na chwilę obecną dostępnych 35 biletów w sprzedaży internetowej, przez e-podróżnika albo
stronę przewoźnika, ale w sumie na jedno wychodzi. Cena biletu bez ulg to 65 złotych.
Podróż z przesiadkami czy to w Łodzi, czy Poznaniu to czas przekraczający 8 godzin.
Decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kobietki Wy to macie szczęscie :) co zrobiłybyscie bez Violet58 :)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z pewnością dały by sobie radę.